Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

Příprava | 29.01.2018

Co řekli trenéři po utkání Pardubice - Jihlava

Sobotní přípravný duel FK Pardubice s ligovou Jihlavou skončil bezbrankovou remízou. Co po odehraných devadesáti minutách řekli trenéři obou celků, domácí Jiří Krejčí a hostující Martin Svědík?


Ve vyrovnaném utkání mohli za domácí skórovat Rybička, jehož střela byla zblokována, a Černý, jenž z otočky jihlavskou branku přestřelil. O přestávce a během druhé půle došlo k řadě střídání na obou stranách, žádná branka ovšem nepadla. V závěru měl velkou šanci pardubický Kovář, ale jeho střela se mezi tři tyče nevešla. 


"Šlo o vyrovnané utkání, chvilku měla více ze hry Jihlava, potom zase my. Jsme především rádi, že jsme neinkasovali žádný gól, i když zápas moc bohatý na šance nebyl," řekl Jiří Krejčí, trenér Pardubic. 


"Věnovali jsme se v poslední době i kondici, proto jsem čekal, že budeme mít těžké nohy. Navíc proti Pardubicím, které vyznávají podobný agresivní styl. Měli jsme problém s přechodem do útoku a dostupováním. Ve druhé půli jsme se už trochu zlepšili, ale bylo vidět, že jsme v soubojích byli pozdě," uvedl po utkání jihlavský kouč Martin Svědík. 


Pro něj se jednalo o návrat do známého prostředí, v Pardubicích dříve působil a byl na lavičce u postupu do druhé ligy. "Byl jsem rád, že jsem zase viděl známé kluky. Prožil jsem tady krásná léta, na to nejde zapomenout," dodal Svědík. 


Trenéři Pardubic viděli v akci oba nováčky – Tomáš Čelůstka hrál celý zápas jako levý obránce, Lukáš Kühnel druhý poločas na opačné straně. "Na Čelůstkovi bylo vidět, že nějaký pátek už druhou ligu hraje. Kühnel nastoupil na tomto postu po delší době. Je to pracovitý hráč, postupně si zvyká, protože hrál zatím jen v juniorce," poznamenal Krejčí. 


Další přípravný zápas je na programu v sobotu 3. února, kdy Pardubice hostí na ohrazenické umělce Mohelnici. 


(Autor: Pardubický deník | Datum: 29.01.2018 | Zdroj fotky: Radek Klier )



Palent Zenpro Caha AUTO IN Auto Hybeš - Škoda Auto Hybeš - KIA AUTO IN ČPP Servis

Farmet

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více