Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

Příprava | 17.01.2018

Trenér Krejčí: První půle byl z naší strany kvalitní

I přes prohru ve druhém přípravném utkání se snažil pardubický trenér Jiří Krejčí najít na výkonu svých svěřenců pozitiva. Potěšil ho výkon v prvním poločasu a mj. také fakt, že Filip Kopřiva vydržel hrát na těžkém terénu celých 90 minut.


„Můžeme být spokojeni s prvním poločasem, který byl z naší strany kvalitní a po Petráňově gólu jsme vedli 1:0,“ ohodnotil Jiří Krejčí středeční utkání. „A to ještě předtím měl Petráň jednu příležitost, kterou bohužel hlavou nevyužil,“ posteskl si. „Soupeře jsme do větších šancí nepouštěli, jenže jsme krátce před přestávkou takticky špatně vyřešili jednu situaci, ze které Znojmo vyrovnalo.“

 

Na úvod druhé půle mělo Znojmo výhodu pokutového kopu, kterou využilo a šlo do vedení 2:1. „Z mého pohledu to byl zbytečný faul. Mohli jsme srovnat, ale proti Hufovi skvěle zasáhnul znojemský brankář,“ připomenul si trenér. „V závěru jsme měli už hodně prostřídanou sestavu, je to přece jen příprava, a do nějaké větší šance se nedostali. Myslím, že jsme byli lepší, ale bohužel rozhodují góly. Udělali jsme chyby, které soupeř trestal, zatímco my jsme ty jeho potrestat nedokázali. To rozhodlo.

 

Druhá prohra v druhém přípravném utkání možná může mrzet, ale Jiří Krejčí se spíše snažil hledat pozitiva. „K těm patří, že se do hry dostali všichni dorostenci a hráči B-týmu, které jsme zde měli. A kladně hodnotíme i výkon v prvním poločasu,“ chválil své svěřence.

 

„Potvrdilo se, že potřebujeme rozšířit a zkvalitnit kádr. Jsme rádi, že jsme si vyzkoušeli dorostence, ti se vůbec neukázali ve špatném světle. Ale potřebujeme do kádru dostat kvalitu i zkušenost, aby se třeba i ti mladí hráči měli od koho učit. A mezi pozitiva zápasu musím zařadit i skutečnost, že Filip Kopřiva, jehož dlouhodobé zdravotní problémy známe, odehrál celých 90 minut a fyzicky se cítil velmi dobře.“

 

Utkání bylo vysílané v live streamu a tak někteří možná zaznamenali absenci kapitána Jana Jeřábka, místo něhož navlékl pásku Jan Řezníček. „Honza Jeřábek měl večer teplotu a tak jsme ho nechali doma, nechtěli jsme ho tahat 200 km do Brna. Doufáme, že během dvou tří dnů dá dohromady,“ vysvětlil trenér.  

 


(Autor: Radek Klier | Datum: 17.01.2018 | Zdroj fotky: Radek Klier )



Auto Hybeš - Škoda Auto Hybeš - KIA AUTO IN ČPP Servis Město pardubice Kave bau Pardubický kraj

ČPP Servis

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více