Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

Dorost | 03.01.2018

Smutná zpráva na úvod roku. Opustil nás Zdeněk Hanuš…

Smutná zpráva zasáhla třetí lednový den celý pardubický fotbal. Po těžké nemoci zemřel Zdeněk Hanuš, dříve hráč několika klubů v regionu a v posledních letech především trenér mládežnických celků FK Pardubice. Nikdy na něj, ani na dny a roky strávené s ním, nezapomeneme…


Zdeněk Hanuš (nar. 9.8.1963) je bývalý hráč a dlouholetý trenér, jenž v žákovské kategorii působil v TJ Klamoš, v dorosteneckém věku pak ve VCHZ Pardubice. Mezi dospělými hájil barvy SK Holice, SK Řečany nad Labem, Chlumce nad Cidlinou, FK Přelouč a v SK Rozhovice.

 

Po skončení hráčské kariéry se o své zkušenosti podělil s hráči SK Řečany nad Labem (dorost i muži), FK AS Pardubice, SK Převýšov, SK Rozhovice a od zimy 2010 působil v FK Pardubice. Nejdříve u seniorského B-týmu, následně vedl postupně všechny dorostenecké kategorie U16, U17, U18 a naposledy U19, kde působil až do června 2017.

 

Před dvěma roky byl u obrovského úspěchu pardubického dorosteneckého týmu U-17, který zvítězil ve vysoce prestižním Memoriálu Vlastislava Marečka a krátce poté dovedl s kolegou Zbyňkem Dujsíkem hráče také k vítězství v Československém poháru.

 

Dlouhé roky se v průběhu prvního lednového víkendu pořádal turnaj starých gard ve chvaletické a později v přeloučské sportovní hale, jehož se Zdeněk pravidelně účastnil. Letošní ročník, který se měl konat tuto sobotu je z pochopitelných důvodů zrušen.

 

Se Zdeňkem Hanušem odešel nejen zkušený kolega, ale především velký kamarád. Klub FK Pardubice vyjadřuje upřímnou soustrast jeho rodinným příslušníkům. Poslední rozloučení s naším kamarádem bude v pátek 12. ledna 2018 v 11,15 hodin v pardubickém krematoriu.

 

 f

 


(Autor: FK Pardubice | Datum: 03.01.2018 | Zdroj fotky: redakce )



Caha AUTO IN Auto Hybeš - Škoda Auto Hybeš - KIA AUTO IN ČPP Servis Město pardubice

Aigos - reklama

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více