Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

F:L | 17.11.2017

Nešťastná prohra přišla v nastaveném čase

Kvalitní výkon před rekordní podzimní návštěvou na silnou Příbram nestačil. Pardubický celek proti soupeři s řadou hvězd v sestavě nechal na hřišti všechno, bohužel v nastaveném čase přišel o zasloužený bod.


15. kolo FNL

 

FK Pardubice - 1. FK Příbram 1:2 (0:1)

 

První šanci si v kvalitním utkání vypracovali domácí fotbalisté, už v páté minutě unikl Ladra a brankář Boháč musel jeho nebezpečnou střelu po dravém průniku vyrazit na rohový kop. Pardubice byly v úvodní desetiminutovce aktivnější, poté se přece jen hosté osmělili.

 

Příbram získala důležité vedení v 17. minutě, kdy si Průchův centr nádherně zpracoval Peter Grajciar a ostrou ranou pod břevno jej poslal do sítě – 0:1. Po půlhodině hry to byli opět Východočeši, kteří vytrvale dobývali hostující branku. Sluší se dodat, že Příbram měla také zajímavé šance z několika brejků, hra se přelévala ze strany na stranu.

 

Ve druhé půli Pardubičtí přidali na tempu ve snaze vyrovnat. V 55. minutě vytvořili velký závar před brankou Příbrami, nepomohl jim ani další rohový kop. Hosté hrozili z rychlých protiútoků, Danoski v jednom z nich po hodině hry mířil vedle.

 

Vyrovnání se Východočeši dočkali v 84. minutě. Po jednom z brejků se po přihrávce přes tři čtvrtiny pokutového území prosadil neobsazený Ladislav Mužík – 1:1. Obdržený gól nakopl Příbram k hektickému závěru. Prakticky ihned po srovnání spálil obří příležitost Danoski, krátce poté gólman Knobloch zpacifikoval Grajciarovu střelu, aby dorážka Danoskiho neplatila pro ofsajd.

 

Z tohoto varování se Východočeši nepoučili. Již v nastavení zahrávala Příbram rohový kop, Marek Kodr si naběhl na zadní tyč a rozhodl zápas ve prospěch hostí – 1:2. Tak také utkání skončilo a body bral šťastnější, nikoliv lepší tým.

 

Fakta - branky: 84. Mužík – 17. Grajciar, 90+2. Kodr. ŽK: 3:1 (Jeřábek, Křapka, Ladra - Skácel). Rozhodčí: Pechanec z Mladé Boleslavi (Horák, Šimáček). Delegáti: Lávička a Valeš. Diváci: 1180.


Sestavy - FK PCE: Knobloch – Křapka, Piroch, Šejvl, Surzyn – Ladra, Jeřábek (C), Řezníček (87. Sokol), Fousek (73. Mužík) – P. Černý (90. Rybička), Petráň.
Příbram: Boháč – Skácel, Tregler, Kodr, Zápotočný – Květ, Průcha (70. Januška) – Matoušek, Grajciar (C), Fantiš – Ayong (58. Danoski, 90. Jandera).

 


(Autor: fnliga.cz | Datum: 17.11.2017 | Zdroj fotky: Radek Klier )



Město pardubice Kave bau Pardubický kraj Palent Zenpro Caha AUTO IN Auto Hybeš - Škoda

Certus

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více