Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

A-tým | 16.11.2017

Čisté konto je fajn, ale Milan Knobloch má raději výhry

K hlavním oporám pardubického týmu v této sezóně patří brankář Milan Knobloch. Ve FNL nevynechal ani minutu a má tak lví podíl na výborném umístění východočeského klubu v tabulce soutěže.


 

Milane, čeká nás poslední zápas na domácím trávníku a na úvod se musím zeptat - jak snášíš jako gólman téměř mrazivé počasí? Co musí v takovém počasí brankář dělat, aby v průběhu utkání nevystydnul?

Chladnější počasí mi nevadí. Snažím se ho nevnímat a k posledním podzimním kolům už zhoršené počasí zkrátka patří. A v průběhu utkání? V tomto ohledu je klíčové kolik situací musí brankář řešit. Pokud jich je málo, je samozřejmě potřeba se udržovat v "provozní" teplotě.

 

Pěkná zima bude asi v pátek, kdy hostíme Příbram. Je to zajímavý soupeř, co ti říkají jména jako Skácel, Zápotočný, Grajciar? Máš z nich respekt?

Jedná se o zkušené fotbalisty, kteří prošli velkými kluby v nejvyšší domácí soutěži i v zahraničí. Respekt si zaslouží každý soupeř, v opačném případě by mohlo dojít k podcenění, ale to určitě není případ tohoto utkání s Příbramí.

 

V hodnocení FNL jsi na druhém místě v přehledu vychytaných nul. Po kterém utkání tě nejvíc mrzelo, že to nebylo s nulou?

Těch musím zmínit víc. Asi nejvíce utkání v Třinci, kdy jsme inkasovali snad v poslední vteřině. Poté domácí utkání se Žižkovem, tam padl gól také par minut před koncem ze sporné penalty. A v neposlední řadě domácí zápas se Znojmem, tam ale hlavně mrzela ztráta 3 bodů, protože jsme soupeře jasně přehráli a přesto nedokázali zvítězit.

 

Logicky se nabízí otázka - bude to v pátek s další nulou?

Věřím, že ano. Ideální scénář by byl už dohrát podzim bez obdržené branky, ale hlavní je vítězství. Raději výhra 2:1, než brát bod po remíze 0:0.

 

Na touhu po třech bodech se asi ani nemusím ptát, ta je v kabině po celý podzim. Je to tak?

Ano, zbývají dvě utkání a chceme 6 bodů. Věříme, že je v našich silách poslední dvě kola vyhrát. 

 

Kromě úspěšných výsledků na hřišti máš za sebou i završení studia. Jakou školu jsi úspěšně absolvoval a uvažuješ o jeho pokračování?

Dokončil jsem bakalářské studium na Univerzitě Hradec Králové v oboru politologie. V dalším studiu už pokračuji na Metropolitní univerzitě v Praze.

 

Je polovina listopadu, nabízí se otázka, zda pardubický tým, který pravidelně drží „Movember“, vyběhne v pátek na trávním s fešnými knírky?

Ano a diváci se můžou těšit na velice zajímavé "kousky" na tvářích spoluhráčů. Mně osobně roste jen bradka a ta se nepočítá (smích).  

 

Na koho si mají v tomto směru dát fanoušci „pozor“? Kdo s porostem pod nosem vypadá letos "zajímavě"?

Největší pozornost v tomto směru zaslouží čtveřice Honza Jeřábek, Pavel Černý, Jirka Piroch a Honza Řezníček. :-)

 

 


(Autor: Radek Klier | Datum: 16.11.2017 | Zdroj fotky: Radek Klier )



Auto Hybeš - KIA AUTO IN ČPP Servis Město pardubice Kave bau Pardubický kraj Palent Zenpro

Top Centrum prodejna

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více