Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

A-tým | 17.10.2017

Pardubického mladíka Ladru motivovala sázka o pizzu se soupeři

V minulém týdnu spolu na trávníku válčili proti mladým Angličanům, v sobotu se pak postavili tváří tvář už jako soupeři. Jedni za Pardubice, druzí coby protivníci v dresu Vlašimi. Úspěšnější byli mladíci v červenobílých barvách. Jeden z nich, ofenzivní záložník Tomáš Ladra, pomohl k výhře 2:0 gólem i asistencí.


Všemu smutně přihlíželi i vlašimští Jan Vodháněl s Filipem Haškem, kteří s Ladrou nastoupili v reprezentačním výběru do 20 let. „Celý sraz jsme se hecovali, kdo vyhraje. Jsem rád, že jsme nakonec ti šťastnější my,“ uvedl dvacetiletý Ladra, jemuž na dvojutkání národního týmu sekundoval ještě krajní obránce Pardubic Michal Surzyn. Také on se může chystat na výhru, kterou bude očekávat v krabici.

 

„Vsázeli jsme se o pizzu, takže pokud pojedeme i na příští sraz, tak si se Surzym pochutnáme,“ usmíval se Ladra. S Angličany vyšel naprázdno, ale předtím proti Polákům přispěl gólem k remíze 3:3. Absolvovaná porce zápasů na něm ale nijak znát nebyla. „Cítím se super, ke konci už jsem trochu tahal nohy, ale jinak si nemohu na nic stěžovat,“ dodal Ladra.

 

Jeho výkon zajisté potěšil kouče Krejčího. Jenže Ladru a další sledovala Pod Vinicí podstatně širší plejáda trenérů, jejichž delegaci tvořili expardubičtí trenéři Martin Svědík i jeho jmenovec Hašek. Současný kouč Klokanů z Bohemky se přijel podívat na již zmíněného syna v barvách hostující Vlašimi. Konkurenty z FNL zamířil obhlédnout i exhradecký kouč Bohuslav Pilný, nynější šéf střídačky Viktorie Žižkov. A na tribuně nechyběl ani Vítězslav Lavička, trenér českých reprezentantů do 21 let.

 


(Autor: Martin Švec, MF Dnes | Datum: 17.10.2017 | Zdroj fotky: Radek Klier )



ČPP Servis Město pardubice Kave bau Pardubický kraj Palent Zenpro Caha AUTO IN

Aigos - reklama

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více