Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

A-tým | 20.09.2017

Ve čtvrtek proběhne důležité jednání Zastupitelstva města Pardubic

Čtvrtek 21.9.2017 se může zapsat zlatým písmem do historie pardubického sportu a fotbalu především. Na svém dalším zasedání se sejde Zastupitelstvo města Pardubic a mj. bude rozhodovat o financování plánované rekonstrukce prostoru, kterému dominuje chátrající Letní stadion.


O nutnosti výrazné rekonstrukce pardubického Letního stadionu se hovoří již několik desítek let, ale nikdy v předchozím období neměl sportovní stánek, otevřený již v roce 1931 prezidentem Masarykem, ke svému znovuzrození tak blízko, jako v těchto měsících.

 

Poté, co byl vybrán projektový manažer pro projekt přestavby Letního stadionu i přilehlých veřejných ploch a byla projekční kanceláří JIKA-CZ prezentována vizualizace projektu rekonstrukce (najdete ji pod článkem!), čeká Letní stadion další důležitý krok. Při podobně rozsáhlé akci jsou podstatnou otázkou finance a právě o těch se bude hlasovat na čtvrtečním řádném jednání Zastupitelstva města Pardubic.  

 

Letos v květnu se podařilo pardubické radnici získat od Komerční banky miliardový úvěr. "Peníze využijeme na doplacení projektů podpořených evropskými dotacemi ze zásobníku ITI, refinancování úvěru na opravu 50metrového bazénu a velké sportovní projekty," uvedl tehdy v médiích primátor Martin Charvát.  

 

Čtvrteční zasedání by mělo rozhodnout o způsobu financování rekonstrukce Letního stadionu a pochopitelně i jeho blízkého okolí. O tomto tématu by se mělo rozhodovat cca v 16:00 hod., FK Pardubice na tomto jednání bude mít své zastoupení a to i na galerii pro hosty, protože zmiňované téma je pro další vývoj pardubického fotbalu veledůležité.

 

Držte ve čtvrtek odpoledne správnému rozhodnutí Zastupitelstva palce!

 


(Autor: FK Pardubice | Datum: 20.09.2017 | Zdroj fotky: redakce )



Palent Zenpro Caha AUTO IN Auto Hybeš - Škoda Auto Hybeš - KIA AUTO IN ČPP Servis

Farmet

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více