Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

F:L | 09.09.2017

Prohra v Opavě mrzí, ale tým je třeba pochválit

Prohra se vztyčenou hlavou. Pardubický celek prohrál v sobotu v Opavě 0:1, když může litovat zejména neproměněných šancí. I trenér Jaroslav Novotný říká, že Pardubáci sice prohráli, ale za výkon zaslouží pochvalu.


„Bylo nám jasné, že jedeme hrát na trávník týmu, který je favoritem s postupovými ambicemi. Naším cílem bylo hlídat si standardní situace a pokoušet se o brejky, což se nám dařilo. S výjimkou gólové situace,“ říkal po utkání pardubický trenér Jaroslav Novotný.

 

Zejména snaha dostávat se rychlých výpadů hostům vycházelo. „Měli jsme v utkání čtyři vyložené gólové příležitosti, z toho třikrát jsme se ocitli sami před brankářem. Dostávali jsme se do šancí, ke kterým se nedostaneme ani v domácích zápasech,“ vysvětluje trenér, kterého pochopitelně mrzelo, že přesto hostující celek neskóroval. „Šance Fouska, Fuska, Černého, ty měly skončit gólem.“

 

Nestává se to často, aby trenéři byli při prohře spokojeni. „Je to sice porážka, ale u silného soupeře a po utkání, které jsme mohli i vyhrát. To ovšem musíme zlepšit koncovku. Jsme pochopitelně zklamaní, ale náš tým zaslouží pochvalu za to, jak plnil stanovenou taktiku. Podíleli jsme se na zajímavém utkání, které se i divákům líbilo, soudě podle slov domácích funkcionářů,“ vysvětluje Jaroslav Novotný.

 


(Autor: Radek Klier | Datum: 09.09.2017 | Zdroj fotky: Radek Klier )



Kave bau Pardubický kraj Palent Zenpro Caha AUTO IN Auto Hybeš - Škoda Auto Hybeš - KIA

ČPP Servis

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více