Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

F:L | 18.08.2017

Pardubický tým musí vyřešit složení obrany

Náš A-tým má v těchto dnech opravdu napilno. Po pondělním utkání v Hradci Králové ho čeká další prověrka, protože ve 4. kole FNL přijede na Vinici celek FK Ústí nad Labem. A trenéři musejí řešit nové složený obrany.


Naši hráči nevstoupili do nové sezóny šťastně, v úvodním kole prohráli s pražskou Olympií, o týden později pak porazili v domácím prostředí Petráňovým gólem Frýdek-Místek. V obou případech byl náš tým lepší, ale za krásu se body nepřidělují. Pondělní prohra v Hradci Králové po statečném výkonu nutí pardubické hráče k jasnému cíli - Ústí nad Labem musí odjet poraženo!

 

"Přijede k nám tým, který vede trenér Skála, který zkušenosti sbíral po boku trenéra Vrby v Plzni, takže očekávám, že jeho tým bude mít styl podobný tomu plzeňskému, tedy že nebude mít problém hrát dopředu," podělil se o svůj pohled na celek soupeře pardubický trenér Jiří Krejčí. "Čeká nás důležitý boj, protože vnímáme, že Ústí je náš soused v tabulce."

 

Jeho svěřenci jsou na sobotu dobře připravení. "Jistě, že se klukům pondělní porážka ještě chvíli točila v hlavě, ale na čtvrtečním tréninku vypadali všichni v pohodě, je to už pryč." Proti Severočechům bude muset poslat do boje nové složení obrany. "Se ztrátou Jirky Pirocha se budeme muset nějak vyrovnat," přemýšlí kouč nad absencí v minulém kole vyloučeného stopera. "I když to není příjemné, pochopitelně si s tím poradíme. Ale nechceme to soupeři usnadňovat, počkejte si na výkop sobotního utkání," takticky tají Jiří Krejčí možné varianty řešení. 

 

 

banner

 


(Autor: Radek Klier | Datum: 18.08.2017 | Zdroj fotky: Radek Klier )



AUTO IN Auto Hybeš - Škoda Auto Hybeš - KIA AUTO IN ČPP Servis Město pardubice Kave bau

Certus

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více