Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

A-tým | 11.07.2017

Ve středu hrajeme u kapitána "doma", v Prachovicích!

Ve středu 12.7.2017 nastoupí od 17:00 hod. pardubický tým k dalšímu přípravnému utkání. Je to pro něj domácí utkání, byť se neuskuteční v našem městě, ale v nedalekých Prachovicích. A znalci vědí, že tamnímu fotbalu jsme hodně vděční, vždyť právě on dal našemu týmu kapitána Honzu Jeřábka!


Naším protivníkem bude slovenský prvoligový tým FK Železiarne Podbrezová, který patří k nejlepším týmům u našich sousedů. Že vám jeho jméno příliš neříká? Pak byste měli vědět, že jde o kvalitní tým, který skončil v minulé sezóně na 5. místě a jen o jedno místo mu utekla kvalifikace o postup do Evropské ligy.

 

Jeho největší hvězdu pravděpodobně budete znát. Záložník Michal Breznaník během své kariéry prošel Libercem, Spartou a zahrál si i ruskou ligu za Amkar Perm a nyní bojuje za Podbrezovou, odkud vyrazil před lety poznávat svět velkého fotbalu.

 

Utkání v Prachovicích jistě bude stát za to. Blíž na hřiště to budou mít paradoxně slovenští hráči, kteří pomalu končí své soustředění v nedaleké Třemošnici. Ale kdo se na zápas nejvíc těší? No pochopitelně Jan Jeřábek, kapitán našeho týmu, který je prachovickým rodákem i odchovancem!

 

„Moc se na utkání těším, nehrál jsem v Prachovicích fotbal snad 10 let,“ vysvětlil nám den před utkáním. „Věřím, že přijde hodně lidí, vím, že všude visí plakáty, tak snad budeme hrát před početnou návštěvou,“ těší se dlouholetý kapitán FK Pardubice. „Přípravy v Prachovicích jdou až do takových detailů, že i když na hřišti byla zavřená restaurace, chystá se pro diváky prodej občerstvení.“

 

Se svým týmem se Jeřábek nachází v poslední čísti přípravy, vždyť již příští týden čeká na FK Pardubice ostrý start v podobě pohárového utkání. „Naše forma se postupně zvedá, chceme být na začátek sezóny dobře připraveni. Uvidíme, jak trenéři postaví tým ve středu, ale zabojujeme, chceme uhrát co nejlepší výsledek,“ věří svému týmu.

 

Utkání FK Pardubice - FK Železiarne Podbrezová se v Prachovicích hraje ve středu 12.7.2017 od 17:00 hod., řídit ho bude rozhodčí Ondřej Černý a vstupné na utkání bude 30 Kč.   

 


(Autor: Radek Klier | Datum: 11.07.2017 | Zdroj fotky: Radek Klier )



Auto Hybeš - Škoda Auto Hybeš - KIA AUTO IN ČPP Servis Město pardubice Kave bau Pardubický kraj

ČPP Servis

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více