Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

Příprava | 08.07.2017

Těsná prohra s Jabloncem v Bohdanči

Ke čtvrtému utkání v rámci letní přípravy zajížděli pardubičtí jako již tradičně každé léto na útulný stadion v Lázních Bohdaneč, kam za nimi tentokrát přijel prvoligový soupeř a to FK Jablonec. Ten potvrdil své kvality a zvítězil těsně 0:1 po brance Martina Doležala.


Přípravné utkání

 

FK Pardubice - FK Jablonec  0:1 (0:0)

 

 Utkání, na kterém nechyběl ani bývalý předseda FAČR a spolumajitel Jablonce Miroslav Pelta, začalo ve velmi slušném tempu. Již ve druhé minutě Breda vysunul do koncovky Diviše, ale Knobloch jeho střelu vykopl. Za další dvě minuty Kučera vysunul do šance Doležala a znovu jen dobrý zákrok Knoblocha zachránil domácí od inkasování. V 11. minutě kapitán české jednadvacítky Michal Trávník vymyslel pěknou kolmici pro Diviše, ale Knobloch jeho střelu znovu vyrazil. Domácí poprvé vážněji zahrozili ve 37. minutě, kdy se Sokol po levé straně dostal až do vápna a zpětnou přihrávkou našel Černého, ale pardubický útočník zblízka branku minul. Minutu před přestávkou Kučera vymyslel šanci pro Doležala, ale ten z dobré pozice přestřelil.

 

Do druhé půle domácí udělali čtyři změny, hosté jen dvě. V 50. minutě se do dalšího zakončení dostal zprava Diviš, ale Knobloch znovu vyrazil. Rozhodující okamžiky zápasu se zrodily v 57. minutě. To měl nejprve velkou šanci na otevření skóre Pavel Černý, ale Valeš ho vychytal a Severočeši podnikli rychlý brejk, na jehož konci byla gólová střela Martina Doležala - 0:1! Po několika dalších změnách tempo zápasu trochu opadlo a dlouho se nic nedělo. Až v závěru mohli domácí přeci jen vyrovnat, ale hlavička Kováře v 81. minutě šla vedle. V 87. minutě gólman Valeš vyběhl daleko z branky, aby se do zakončení nedostal Kovář, míč však poslal jen k Látalovi, který ho nacentroval před branku na Fouska, ale jeho hlavičku do opuštěné branky nepustil Lischka. Prvoligový soupeř si tak připsal těsnou jednobrankovou výhru.

 

Fakta - branka: 57. Doležal. Bez karet. Rozhodčí: Nenadál z Lázní Bohdaneč (Myška, Hájek). Diváků: 350.

 

Sestavy - FK PCE: Knobloch (70. Hrnčíř) - Přibyl (60. Tulach), Piroch, Šejvl (46. Prosek), Sokol (77. Fousek) - Mužík (46. Látal), Řezníček, Jeřábek, Fousek (46. Fusek) - Černý (73. Mužík), Petráň (46. Kovář).

FK JABLONEC: Hrubý (46. Valeš) - Masopust (70. Jankovič), Lischka, Kouřil (46. Kodr), Zelený - Trávník, Považanec (70. Mehanovič) - Diviš (60. Janetzký), Breda (60. Mihálik), Kučera (70. Hanousek) - Doležal.

 


(Autor: Lukáš Ouředník | Datum: 08.07.2017 | Zdroj fotky: redakce FK )



Město pardubice Kave bau Pardubický kraj Palent Zenpro Caha AUTO IN Auto Hybeš - Škoda

Certus

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více