Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

A-tým | 02.07.2017

První půli jsme měli dobrou, míní trenér Jiří Krejčí

Kvalitní první poločas, horší druhé dějství. Tak hodnotil sobotní utkání proti Sigmě Olomouc pardubický trenér Jiří Krejčí. A některé výkony ho pozlobily natolik, že se rozhodl provést mírnou redukci kádru.


„První poločas to z naší strany bylo velmi dobré, sice jsme začátek příliš nechytli, soupeř byl víc na míči, ale postupem času jsme se osmělovali, vytvořili jsme si šance a po pěkné akci jsme dali gól díky Řezníčkovi,“ vysvětloval po sobotním přípravném zápase pardubický kouč Jiří Krejčí.

 

I když příležitosti byly i na olomoucké straně, litoval zejména dalších šancí svých svěřenců. „Potom ještě měli šance Fousek s Pirochem, první poločas jsme mohli dohrát výsledkově daleko lépe,“ konstatoval. Uznal, že ve druhém poločasu přebrala iniciativu Olomouc. „Soupeř si vypracoval hodně brankových příležitostí a z nich dokázal dát dvě branky.“

 

Jednu šanci měli po obrátce i Pardubáci. „Měl ji za stavu 1:1 Adam Fousek, když běžel sám ze strany na branku, ale nenašel ve vápně volného hráče,“ litoval nevyužité šance Krejčí.  

 

Pardubického trenéra ale víc než neproměněná šance rmoutil výkon některých svěřenců. „Někteří hráči mě zklamali a v pondělí z toho vyvodím důsledky, ti hráči tady prostě nebudou,“ neskrýval rozladění.  „Na druhou stranu mě potěšili starší hráči, kteří odehráli velmi dobré utkání,“ naznačil pozitiva sobotního zápasu.  

 

A ještě jednu bolest současná sestava má. Obrana odehrála 90 minut beze změn. „Ale bylo to jen proto, že aktuálně máme k dispozici pouze čtyři obránce,“ vysvětlil Jiří Krejčí. A zároveň naznačil, že nějaké možné varianty řešení už v hlavě má. Možná je představí už ve středeční přípravě proti pražským Bohemians.

 

banner

 


(Autor: Radek Klier | Datum: 02.07.2017 | Zdroj fotky: Radek Klier )



AUTO IN Auto Hybeš - Škoda Auto Hybeš - KIA AUTO IN ČPP Servis Město pardubice Kave bau

Certus

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více