Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

A-tým | 19.06.2017

Pardubický A-tým se sešel k prvnímu tréniku

V pondělí 19.6.2017 se sešel pardubický A-tým k prvním tréninku, kterým zahájil přípravu na další sezónu. Na Vinici bylo k vidění i několik testovaných hráčů a také nový trenér, který doplní realizační tým druholigového pardubického týmu.


Tím trenérem je Jaroslav Novotný, trenér s licencí UEFA PROFI, který dosud vedl mládežnické týmy v FK Náchod. "Pardubický fotbal znám, řadu let jsem tady působil a dlouho bydlel, výsledky týmu jsem pochopitelně zpovzdálí sledoval," řekl pro náš web. Jeho příchod byl doladěn v posledních dnech a hned v pondělí společně s Jiřím Krejčím vedli trénink našeho týmu.

 

Na trávník vyběhlo také několik nových tváří, jejichž jména jsme avizovali (článek zde), ale také dvě, jejichž nástup na zkoušku v našem klubu se ladil do posledních chvil. Z bosenského klubu FK Sutjeska Foca dorazili Nikola Danilovič a Borisav Cicovič, oba hráči ročníku narození 1994, první z nich reprezentant své země v kategoriích U-17 a U-19. Nechyběl ani Jiří Piroch, naopak scházel Joel Kayamba, o jehož odchodu do SFC Opava jsme vás informovali (článek zde). 

 

Trenéři měli na prvním tréninku k dispocizi 18 hráčů, včetně čtyř brankářů (Knobloch, Hrnčíř, Šmíd, Bartaloš), další tři hráči (Kopřiva, Huf, Nikodem) byli po zranění a tak měli volnější režim. Pozdější nástup do přípravy má Martin Šejvl, který se k týmu připojí v příštích dnech. V průběhu tohoto týdne čeká hráče jednofázová příprava v areálu Pod Vinicí. 

 

První přípravný zápas čeká na naše hráče již tuto sobotu 24.6., kdy na pardubickém stadionu Dolíček hostí od 10:30 hod. juniorku Slovanu Liberec. Kompletní program našich přípravných utkání najdete zde.

 


(Autor: Radek Klier | Datum: 19.06.2017 | Zdroj fotky: Radek Klier )



ČPP Servis Město pardubice Kave bau Pardubický kraj Palent Zenpro Caha AUTO IN

Aigos - reklama

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více