Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

Divize | 20.05.2017

Neuvěřitelné utkání béčka v Chrastavě

Velice nešťastné utkání se smutným koncem sehrála pardubická rezerva na půdě severočeské Chrastavy. Po první půli vedla 0:2 a ještě v 74. minutě 1:4! Nakonec však domácí jednoduchou taktikou nakopávaných míčů v závěru srovnali na 4:4 a po penaltové loterii hostům zůstal jen bod a oči pro pláč...


26. kolo

 
TJ Spartak Chrastava - FK Pardubice B 4:4 (0:2) na pen. 3:1

 

První šanci měli v osmé minutě domácí, kdy po přímém kopu Štajnera hlavičkoval P. Rozmajzl a Kovář vykopával z brankové čáry. Ve 23. minutě po dobré kombinaci zakončil gólově hlavou D. Pánek, ale gól nebyl pro údajný ofsajd střelce uznán. Chuť si však pardubičtí spravili ve 31. minutě, kdy po akci bratří Pánků prostřelil vše svým prvním divizním gólem Zelenka - 0:1! Ve 41. minutě mohl po vysunutí od Fouska zvýšit po samostatném nájezdu D. Pánek, ale Zoula nepřekonal. Přesto šli hosté do kabin s dvougólovým náskokem, kdy v poslední minutě první půle po přímém kopu a následném centru Fouska vrátil Kakrda míč před branku a D. Pánek zblízka doklepl míč do branky - 0:2!
 
V 53. minutě unikl domácí obraně Fousek, obešel i gólmana, ale z úhlu netrefil prázdnou branku. Za čtyři minuty pak přišel trest, kdy po rohu Štajnera Čurgali hlavou snížil - 1:2. Po hodině hry rychlá akce hostů po ose Fousek - Zelenka - D. Pánek si míč do vlastní branky srazil Melichar - 1:3. V 74. minutě pak Fousek uvolnil D. Pánka a ten upravil již na 1:4! A zdálo se, že je o vítězi zápasu jasno. Jenže domácí přešli na jednoduchou taktiku nakopávaných míčů před branku Letáčka a přineslo jim to ovoce. V 79. minutě se po chybném odkopu dostal míč ke zkušenému Štajnerovi, který ho poslal do šibenice 2:4. V 82. minutě další nedůraz v obraně Pardubic a snížení Kouby již na 3:4. Tento gól domácí nakopl ještě více a v 86. minutě další centr před branku a vyrovnání Uzlem - 4:4! V 92. minutě pak měl na kopačce výhru hostů Fousek, ale jeho technický pokus skončil jen na břevně a tak se šlo do penalt. V těch se Východočechům tradičně nedaří a tak, když ze čtyř střelců proměnil jen Fousek, tak se z dvou bodů radovali domácí... Hosté se znovu zbytečně připravili o výhru a boj o udržení soutěže pokračuje.
 
Fakta - branky: 57. Čurgali, 79. Štajner, 82. Kouba, 86. Uzel - 31. Zelenka, 45. a 74. D. Pánek, 60. vlastní (Melichar). Bez karet. Rozhodčí: Švorc z Červených Janovic (Ulrich, Řeháček). Delegát: Štěpánek ze Semil. Diváků: 150.
 
Sestavy - CHRASTAVA: Zoul - Henzl, Uzel, Kouba, Melichar - P. Rozmajzl (46. Wolf), Čurgali, M. Rozmajzl, Kopecký - Štajner, Suk.
FK PCE B: Letáček - Málek, Řehák, Jedlička, V. Kakrda - F. Pánek, Kovář, Prokopec, Zelenka (69. Gašpar) - Fousek, D. Pánek (87. Barbarič).
 

 


(Autor: Lukáš Ouředník | Datum: 20.05.2017 | Zdroj fotky: tjspartakchrastava.cz )



Auto Hybeš - KIA AUTO IN ČPP Servis Město pardubice Kave bau Pardubický kraj Palent Zenpro

Top Centrum prodejna

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více