Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

F:L | 18.05.2017

Chceme z Vítkovic tři body, velí trenér Krejčí

V neděli od 16:00 hod. (ano, čas výkopu utkání se opět upravoval) čeká na pardubický tým poslední představení na trávníku soupeře v této sezóně FNL. Hráči se v neděli vydají do Vítkovic, aby se na jejich krásném stadionu pokusili udržet si jarní venkovní neporazitelnost.


Většinou představujeme soupeře výčtem vzájemných utkání ve FNL, ale u Vítkovic je to jiné. Jde o klub, který je nováčkem druhé nejvyšší soutěži a zatím to vypadá, že v ní nevydrží dlouho. Podzim totiž měly Vítkovice velmi špatný a bodový propad byl výrazný, s jedenácti prohrami v řadě si tým zadělal na velké problémy.

 

Během zimní přestávky ale došlo k výrazné proměně kádru i změně na trenérském postu a Vítkovice začaly sbírat body ve větším měřítku. K podzimním šesti přidaly na jaře dalších 19… Nicméně jejich situace stále není dobrá, na Frýdek-Místek a Sokolov ztrácí tým dvě kola před koncem čtyři body.

 

V téhle situaci jede v neděli do Ostravy FK Pardubice. Čtvrtý nejlepší tým jara, který devět utkání nepoznal hořkost porážky. „Proti podzimu se kádr Vítkovic výrazně proměnil, mají 11 nových hráčů, většinou z Baníku a Karviné, což se pozitivně projevilo na jeho výsledcích,“ vysvětluje pardubický trenér Jiří Krejčí.

 

„Chceme z Vítkovic přivézt tři body,“ říká bez obalu. „Protože víme, že domácí hrají o všechno, čekáme jejich nátlakovou hru od první minuty. Musíme si soupeře důrazně hlídat, hrát koncentrovaně a především čekat na příležitost - a tu využít,“ nastínil možný scénář utkání trenér Krejčí.

 

Složení pardubické sestavy zatím není jasné. „Je třeba počítat s tím, že vítkovický trenér Kopecký náš tým a jeho hráče dobře zná,“ připomíná Krejčí. „My budeme mít velkou motivaci, pořád je ve hře možnost skončit na šestém místě jako loni a přehoupnout se přes zisk 40 bodů.“ V neděli navečer budeme vědět, jak trenérovy plány dopadly! 

 


(Autor: FK Pardubice | Datum: 18.05.2017 | Zdroj fotky: Radek Klier )



Pardubický kraj Palent Zenpro Caha AUTO IN Auto Hybeš - Škoda Auto Hybeš - KIA AUTO IN

Top Centrum prodejna

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více