Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

F:L | 29.04.2017

Po snovém prvním poločasu jsme deklasovali Prostějov

Úvod z říše snů měl pardubický tým v sobotu dopoledne na Vinici. Přijel poslední Sokolov a domácí se do soupeře doslova zakousli. V 9.minutě vedli 3:0 a donutili hostujícího trenéra střídat brankáře už po čtvrthodině hry!


25. kolo FNL

 

FK Pardubice - 1. SK Prostějov  5:0 (5:0)

 

Východočeši rozhodli o svém vítězství hned v úvodu střetnutí. Neutekla ani minuta a poprvé se radovali. Dalekonosnou střelu Jana Shejbala vyrazil brankář Neoral pouze před sebe, míč za jeho záda pohodlně kopl Michal Petráň - 1:0!

O čtyři minuty později to bylo už o dvě branky, prostějovský brankář neobratně odkopl balon přímo na Jana Jeřábka, od něj se míč odrazil do sítě - 2:0..

Neuteklo ani deset minut a už to bylo 3:0! Brankáři Neoralovi ne zcela vyšel odkop od brány, domácí toho využili k sehrání hezké kombinační akce, po níž se trefil přesně Adam Fousek.

Pro hosty mohlo být ještě hůře o chvíli později. Rozhodčí Mrázek ale neposoudil zákrok na zakončujícího Petráňě jako faul. Hostující trenér poté vyměnil nejistého brankáře Neorala Pavlem Haluskou, ten vydržel bez obdržené branky až do 36. minuty, kdy jej z hranice malého vápna po pěkné souhře překonal Petr Kudrna - 4:0.

Pardubice pak vstřelily pátou branku – podruhé v utkání se trefil Michal Petráň, když zakončil rychlé přečíslení střelou ke vzdálenější tyči. V tu chvíli byl stav už 5:0 pro domácí.

Po prvním poločase bylo hotovo, i druhý ale nabídl zajímavé příležitosti. Kudrnův střelecký pokus chytil brankář Prostějova, v 61. minutě neúspěšně zakončoval domácí kapitán Jeřábek, o sedm minut později Mužík těsně minul hostující branku.

Pardubičtí fotbalisté si v klidu dokráčeli pro tříbodové vítězství a v šestém utkání v řadě bodovali. Přiblížili se tak klidnému středu tabulky, naopak Prostějov se nadále krčí na jejím dně s pouhými devíti body.


Fakta - branky: 1. Petráň, 5. Jeřábek, 9. Fousek, 36. Kudrna, 37. Petráň. Bez karetRozhodčí: Mrázek z Kroměříže (Kožár, Urban). Delegáti: Racek a Trešlová. Diváků: 669.


Sestavy - FK PCE: Knobloch – Křapka, Piroch, Šejvl, Shejbal – Kudrna – Ladra (62. Mužík), Jeřábek, Řezníček, Fousek (78. Fusek) – Petráň (71. Kovář).
Prostějov: Neoral (17. Halouska) – Hirsch, Malý, Schuster, Rus – Machynek (46. Sečkář), Alaverdašvili (55. Sus), Pančochář, Fládr – Hladík, Čtvrtníček.

 


(Autor: FK Pardubice | Datum: 29.04.2017 | Zdroj fotky: Radek Klier )



AUTO IN ČPP Servis Město pardubice Kave bau Pardubický kraj Palent Zenpro Caha

Farmet

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více