Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

U-9 (2014) | 27.09.2016

Pěkné druhé místo.


Sestava - Březina, Čvančar, Hilbert, Jeřáb, Moravec, Novotný Pavel, Obermajer, Průša, Řehuřek, Sadílek, Zetek.

Výsledky - FK-Vlašim 3:1, FK-Ústí n Labem 1:0, FK-Vansdorf 5:1, FK-Bráník Praha 2:2, FK-Sokolov 2:0, FK-Strakonice 3:2, FK-Slavia Praha 1:0, FK-Liberec 2:1, FK-Mladá Boleslav 0:2.

Pořadí - 1.Slavia Praha, 2. FK Pardubice, 3.Mladá Boleslav, 4. Strakonice, 5.Liberec, 6.Ústí nad Labem, 7.Sokolov, 8.Bráník, 9.Vlašim, 10.Vansdorf.

Vstup do kvalifikačního turnaje Ondrášovky se nám vydařil, a i v dalších dvou zápasech jsme brali tři body. Ovšem utkání s Ústím nad Labem bylo vyrovnané až do konce. Poté zamrzela ztráta dvou bodů s domácím týmem, kdy jsme remízu se štěstím zachránily až v poslední minutě zápasu. Ovšem v dalších duelech opět kluci zabrali a čtyřikrát odcházeli jako vítězové. Vždy však po urputném boji, kdy o výsledku rozhodovala většinou jedna branka. Vrcholem dneška bylo vítězné klání se Slávií, která předváděla opravdu nejlepší fotbal a body ztratila pouze v utkání s našimi borci. Pravdou ale je, že na Slávii máme fotbalově co dohánět! Jediný tým, který nás dnes porazil, byla v posledním zápase Mladá Boleslav. Ovšem tato porážka již nic nezměnila na spokojenosti s postupem do závěrečného turnaje, který se odehraje příští rok na jaře ve Vysokém Mýtě. Dnes střelecky vynikal Mára a v bráně kouzlil Alex. Ale i ostatní hráči se překonávali, nechyběla bojovnost, nasazení a obětavost i za cenu zranění. I přes dnešní solidní výsledek je třeba dále tvrdě trénovat, hlavně zapracovat na koncovce, pohybu hráčů a souhře celého týmu! Závěrem děkuji rodičům, za neúnavnou podporu a povzbuzování po celý dnešní den!

Foto : http://cvanci4.rajce.idnes.cz/


(Autor: Kvapil Martin | Datum: 27.09.2016 | Zdroj fotky: )



ČPP Servis Město pardubice Kave bau Caha AUTO IN Auto Hybeš - Škoda Auto Hybeš - KIA

ČPP Servis

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více