Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

U-10 (2013) | 17.09.2016

Mistři na Hygotrend cupu

V sobotu jsme se účastnili turnaje Hygotrend cup nedaleko Jablonce nad Nisou. Ve finále jsme zdolali Bohemians Praha a stanuli na příčce nejvyšší.


Po dvou výsledkově i herně povedených slunečných turnajích nás čekal další a i když se objevily mráčky, jak na obloze, tak ve hře, tak nám přesto nakonec do třetice zasvítilo zlaté slunce. Turnaj se odehrál v útulném areálu v Zásadě u Jablonce nad Nisou.

 

Turnaj očima trenéra Lukáše Daňka:

V úvodním utkání s Hovorčovicemi jsme se trápili. Hráli jsme stále u sebe, pohybu bylo velmi málo, v koncovce jsme byli zbrklí, tak nám pomohl soupeř vlastním gólem. Po výhře 2:0 jsme byli spokojeni pouze s body, což je u dětí tohoto věku málo. Další zápas byl ještě horší, vzhledem k tomu, že proti nám stál kvalitnější a především důraznější soupeř jsme zaslouženě prohráli. V šatně jsme si museli vyříkat pár věcí a po změnách v sestavě se směle vrhnout na zlatou cestu.

Dolním Chabrům, které nakonec skončily páté, jsme nedali od začátku šanci a s přehledem zvítězili 7:0. Od této chvíle jsme hráli, co jsme chtěli od začátku, byli jsme důrazní, dobře rozehrávali od brány, roztahovali hru do šířky, i byli důraznější v zakončení. Další soupeř byl velmi kvalitní, Ústí nad Labem chtělo hrát fotbal, což nám vyhovuje více než úporná obrana. Zápas byl vyrovnaný, soupeř určitě nebyl horší a výhra 2:0 potěšila. Mladá Boleslav byla podobným soupeřem jako Ústí, také se snažila hrát, ale v tomto utkání jsme byli důraznější, přímočařejší a zaslouženě vyhráli vysokým rozdílem.

Předposledním soupeřem ve skupině byly pražské Háje ,,A“, od začátku jsme hráli výhradně na polovině soupeře a pouze spousta neproměněných šancí způsobila, že brankový rozdíl nebyl výraznější. K závěrečnému klání se nám postavil soupeř z Neštěmic a zápas to byl podobný jako ten předešlý, spousta šancí, méně gólů, přesto to stačilo na pohodlnou výhru.

V semifinále nás čekal druhý tým Hájí. Dlouho jsme se nemohli střelecky prosadit, i když šancí jsme zase měli na deset utkání...soupeřův gólman hrál téměř na polovině, čehož jsme bohužel dlouho nevyužili, nakonec se však podařilo a zaslouženě jsme postoupili do třetího finále za sebou.

V zápase o zlato náš čekali ,,klokani“ z Prahy. Bohemka se po základní skupině pyšnila plným počtem bodů při skóre 44:1, proto se dalo očekávat velmi těžké utkání, což se také potvrdilo. Od začátku do konce byla k vidění hra ve velkém tempu, s mnoha osobními souboji. Ve finále jsme sehráli náš nejlepší zápas na turnaji, určitě i díky výkonu soupeře, který nás k maximálnímu úsilí donutil. Každý makal na 100%, a i když Bohemka nějaké šance měla, nebylo jich mnoho, my dvě své využili a mohli jsme se radovat ze třetího vítězství na turnaji v řadě. 

 

Výsledkový úspěch to samozřejmě je, ale nás jako trenéry daleko více těší, že jsou kluci schopni si přihrát (úmyslně) vícekrát za sebou, že se nebojí hrát, že na hřišti makají na 100 %. Zlaté medaile jsou jen vyústěním této snahy v zápasech a v tréninku. Takže opět makat na trénincích, nic nešidit, ať si zase můžete pověsit zlaté medaile na krk, samo nic nepřijde. S výjimkou prvních dvou zápasů děkujeme klukům za skvěle odmakaný turnaj.

 

 

FK Pardubice: Kvaček Matěj – Bohuněk Petr, Čihák Vojtěch, Schejbal Filip, Procházka Přemek – Drobný Lukáš, Schejbal Dominik – Dostál Jan, Zelinger Jan, Zářecký Filip, Skokan Filip, Hudák Jáchym

 

 

Základní skupina

FK Pardubice – TJ SK Hovorčovice     2:0

(2x Dostál)

FK Pardubice – SK Benešov     1:3

(Dostál)

FK Pardubice – SK Dolní Chabry    7:0

(2x Dostál, Procházka, Hudák, Skokan, Schejbal D., Schejbal F.)

FK Pardubice – FK Arma Ústí nad Labem     2:0

(Skokan, Dostál)

FK Pardubice – FK Mladá Boleslav    5:0

(2x Zelinger, 2x Dostál, Skokan)

FK Pardubice – Háje SOS Praha ,,A“    4:0

(2x Hudák, Skokan, Dostál)

FK Pardubice – FK Neštěmice    4:0

(2x Zelinger, Drobný, Schejbal D.)

 

Semifinále

FK Pardubice – Háje SOS Praha ,,B“    2:0

(Schejbal D., Zářecký)

 

Finále

FK Pardubice – Bohemians Praha 1905     2:0

(Dostál, Zelinger)

 

 

Celkové pořadí turnaje

  1. FK Pardubice

  2. Bohemians Praha 1905

  3. SK Benešov

  4. Háje SOS Praha ,,B“

  5. SK Dolní Chabry

  6. Academy Boleslawec (PL)

  7. FK Mladá Boleslav

  8. FK Baumit Jablonec

  9. FK Arma Ústí nad Labem

  10. Sokol Řepy

  11. VTJ Rapid Liberec

  12. TJ SK Hovorčovice

  13. FK Neštěmice

  14. SK Zásada

  15. Háje SOS Praha ,,A“

  16. FAPV Děčín


(Autor: SLad | Datum: 17.09.2016 | Zdroj fotky: )



AUTO IN ČPP Servis Město pardubice Kave bau Pardubický kraj Palent Zenpro Caha

Farmet

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více