Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

Divize | 27.08.2016

Tříbranková domácí prohra rezervy

V sobotním odpoledni na hlavním hřišti Pod Vinicí přivítala pardubická rezerva v souboji dvou divizních nováčků Kratonohy, kde působí hned sedm hráčů, kteří působili v Pardubicích. Dva z nich se prosadili gólově, což při střelecké impotenci domácích mladíků stačilo hostům na tři body.


3. kolo 

 
FK Pardubice B - FK Kratonohy  0:3 (0:1)
 

Zápas začal v ostrém tempu a hned ve druhé minutě orazítkoval Čada z trestného kopu břevno domácí branky. Hned za minutu na druhé straně po centru Bláhy hlavičkoval na zadní tyči těsně vedle Kovář. V 11. minutě po rychlém brejku hostů přišel centr, který hlavou usměrnil za zadní tyč expardubický Klátil - 0:1. Poté to byl až do poločasu boj ve středu hřiště bez vyložených šancí.
 
Ve 49. minutě zlikvidoval Hrnčíř sólo Kořínka. Vzápětí Hrůša svoji střelu otřel o  tyč pardubické branky. Za minutu po dalším centru přestřelil v dobré pozici Čada. V 66. minutě AR 1 chybně posoudil aut pro hosty a ti z následné akce zvýšili na 0:2 Pražákem. Za minutu na druhé straně střílel Panchártek, ale Mačí vyrazil míč na roh. Domácímu celku se ale nedařilo vstřelit kontaktní gól a tak přišel šest minut před koncem třetí gól, kdy se po přímém kopu prosadil dorážkou zblízka Hrůša a uzavřel tak na konečných 0:3.
 
Fakta - branky: 11. Klátil, 66. Pražák, 84. Hrůša. ŽK: 2:2. Rozhodčí: Tesař z Kamenice nad Lipou (Štuk, Kotyza). Delegát: Štěpánek ze Semil. Diváků: 110.
 
Sestavy - FK PCE B: Hrnčíř - Málek, Staněk, Řehák, F. Pánek - Bláha, Prokopec, Kovář (33. Karvánek), Slezák (46. Panchártek) - Petráň (75. Svatoň), Kim.
Kratonohy: Mačí - Kejmar (86. Tulach), Němeček, Drozd, Hrůša - Pago (63. Jiroutek), Čada, Franc, Michek (28. Pražák) - Klátil (78. Vejr), Kořínek (75. Mládek).
 


(Autor: Lukáš Ouředník | Datum: 27.08.2016 | Zdroj fotky: Radek Klier )



Kave bau Pardubický kraj Palent Zenpro Caha AUTO IN Auto Hybeš - Škoda Auto Hybeš - KIA

ČPP Servis

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více