Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

F:L | 27.08.2016

Se Sokolovem jsme jen remizovali

Sobotní dopolední utkání ve 4. kole FNL pardubickým barvám výhru nepřineslo. Vedli jsme po krásné Fouskově trefě, soupeř do poločasu vyrovnal, ale i když si náš tým vytvořil po změně stran hodně šancí, vítězné branky se diváci nedočkali.


4. kolo FNL

 

FK Pardubice - FK Baník Sokolov 1:1 (1:1)

 

Utkání začalo pěkně zostra a už ve třetí minutě měl velkou šanci Přeučil, ale Knoblocha z deseti metrů neprostřelil. To první střela domácích na branku gólem skončila. Adam Fousek se postavil k přímému kopu z 25 metrů a míč zakroutil náramně pod horní tyč – 1:0. Srovnání měl ve 25. minutě na hlavě Přeučil, ale tentokrát těsně minul branku.

 

Pardubice odpověděly dvěma dalekonosnými střelami Jedličky a Kayamby, po kterých měli pořadatelé co dělat, aby míče za areálem našli. Nicméně Sokolov se dostával stále více do hry a ve 33. minutě slavil zasloužené vyrovnání. Lukáš Provod prošel snadno středem hřiště a z hranice vápna vypálil po zemi přesně k bližší tyči – 1:1.

 

I ve druhé půli bylo od hvizdu na co koukat. Nový muž na hřišti Petráň dostal míč na vápno a levačkou o kousek přestřelil. Do totožného místa za chvíli pálil i Kudrna, kterému parádně sklepl Fousek. Sokolov se připomněl sérii rohů, ale standardní situace obecně příliš nevycházely ani jednomu ze soupeřů.

 

Možná vítězný gól měl na kopačce v 80. minutě Petráň, který však branku, ve které chyběl vyběhnutý brankář Belaň, trestuhodně přestřelil. Pardubice tlačily i nadále, ale proti zformované obraně Sokolova to měly těžké a žádnou vážnější šanci si už nepřipravily. 

 

Fakta - branky: 10. Fousek – 33. Provod. ŽK: 0:1 (Medveděv). Rozhodčí: Mrázek – Podaný, Poživil. Delegáti: Liba, Mlsna. Diváci: 612.


Sestavy - FK PCE: Knobloch – Přibyl, Zavadil, Jeřábek, Jedlička – Pospíšil (72. Bláha), Řezníček, Kudrna, Fousek – Kayamba (46. Petráň), Ladra (87. Huf)
Sokolov: Belaň – Mejdr (69. Medveděv), Ševčík, Vondráček, Jakub Dvořák II. – Strada, Machek, Sadílek, Provod (56. Průcha) – Glaser (80. Boček), Přeučil

 


(Autor: FK Pardubice | Datum: 27.08.2016 | Zdroj fotky: Radek Klier )



Město pardubice Kave bau Pardubický kraj Palent Zenpro Caha AUTO IN Auto Hybeš - Škoda

Certus

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více