Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

U-9 (2014) | 09.05.2016

Desátí na Bohemce.


 

Sestava : Čihák, Drobný, Hudák, Koblížek, Procházka, D.Schejbal, F.Schejbal, Skokan, Veselý.
 
Celkové umístění : 1.Sparta Praha, 2.Bohemians 1905 zelená, 3.Trenčín, 4.Soccer for Kids(Drážďany), 5.Pogon Štětín, 6.Táborsko, 7.Inter Bratislava, 8.Slovan Liberec, 9.FC Hradec Králové, 10.FK Pardubice, 11.FC Ostrava, 12.Ústí n.L., 13.1FK Příbram, 14.ČSFA Malacky, 15.Spartak Trnava, 16.Bohemians 1905 žlutá.
  
Základní skupina : FK - Sparta 1:7, FK - Ústí 1:1, FK - Bohemians žlutá 5:2, FK -Soccer for kids 0:4, FK - Táborsko 2:2,  FK - Trnava 4:0, FK - Inter B. 0:2. Ve skupině 6.místo.
 Silver skupina : FK - Hradec K. 1:4, FK - Malacky 2:1, FK - Příbram 4:1, FK - Ostrava 4:1. Celkové 10 .místo.

 

V neděli jsme zakončili náročný víkendový program turnajem na Bohemians 1905. Organizací a s tím souvisejícími věcmi považujeme KLOKAN CUP za jeden z nejlepších turnajů, na kterých jsme startovali. Kvalitě odpovídala i vyrovnaná konkurence. Česká špička, čtyři slovenská mužstva, po jednom z Německa a Polska. Pro všechny zúčastněné, ale hlavně pro mladé fotbalisty krásný zážitek. 

Naši kluci se v této konkurenci rozhodně neztratili, ale výrazná nevyrovnanost výkonů a zejména střelecká nemohoucnost nás stála lepší umístění. Skupinu jsme zahájili prohrou se Spartou, která nás jasně přehrála, ale se všemi dalšími soupeři jsme se již mohli rovnat a po výhrách nad Bohemians "zlatí" a Trnavou, remízách s Táborskem a Ústím a prohře s Drážďanskou akademií Soccer for Kids jsme nastoupili proti Interu Bratislava k souboji o třetí místo ve skupině. Zápas se nám nepovedl a skončili jsme šestí. Pokračovali jsme ve skupině o 9.-16. místo. Tam jsme proti Hradci ještě jeden zápas prospali, ale pak kluci třemi zaslouženými výhrami (Malacky, Příbram a Ostrava) ukázali, že jsme opravdu mohli pomýšlet výše.
Jelikož jsme tento víkend hráli na dvou velice kvalitně obsazených turnajích, byla zde možnost i pro další hráče kádru (pro některé poprvé) vyzkoušet si úroveň těchto turnajů, porovnat se s kvalitními soupeři a zjistit, kde je prostor pro zlepšení a na čem dál pracovat. Někteří to zvládli lépe, jiní se s tím budou muset ještě poprat, ale záleží jen na nich kolik chuti a touhy budou mít.

 

 


(Autor: Koblížek Jindřich | Datum: 09.05.2016 | Zdroj fotky: )



Kave bau Pardubický kraj Palent Zenpro Caha AUTO IN Auto Hybeš - Škoda Auto Hybeš - KIA

ČPP Servis

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více