Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

U-9 (2014) | 10.10.2015

Třetí místo z Prahy.

Naši borci obsadili třetí místo na velmi kvalitním turnaji.


Sestava : Čihák Vojtěch, Dostál Jan, Drobný Lukáš, Procházka Přemek, Zelinger Jan, Stavinoha Jakub, Hudák Jáchym, Vrážel Daniel, Kvaček Matěj.

Výsledky.

Základní skupina : FK-Rajhrad 9-0, FK-Plzeň 10-3, FK-Jihlava 3-1, FK-Sokolov 11-1, FK-Unhošť 10-0, FK-Slavia sešívaní 2-1, FK-Kolín 5-2, FK-Zbrojovka Brno 0-3, FK-Liberec 4-2.

Finálová skupina : FK-České Budějovice 1-2, FK- Slavia černá 1-3.

Pořadí.

1.Slavia černí, 2.České Budějovice, 3.FK Pardubice, 4.Jihlava, 5.Sparta Praha, 6.Ústí nad Labem, 7. Kolín, 8.Slavia sešívaní, 9.Příbram, 10.Plzeň, 11.Motorlet, 12.Brno, 13.Liberec, 14.Hradec Králové, 15.Březiněves, 16.Unhošť, 17.Rajhrad, 18.Xaverov, 19.Sokolov, 20.Kladno.

Dnes jsme sehráli velmi kvalitně obsazený turnaj, který pořádala Slavia Praha. Od prvního zápasu ve skupině se nám vcelku dařilo, kluci předváděli pěkný fotbal okořeněný množstvím branek. Občas i pěkně zakombinovali a opravdu byla radost se dívat. Náš brankostroj se trochu zadrhl v zápase s Jihlavou, kdy byl problém vůbec trefit branku, ale šancí bylo více než dost. Po obědě nás čekala Slavia, na výhru se naši hráči opravdu nadřeli a měli i kousek štěstí. S Kolínem byly tři body zasloužené, a těšili jsme se na Zbrojovku Brno. Ovšem tento duel se nám opravdu nevydařil. Zbrojováci byli pohyblivější, šikovnější, my jsme si žádné šance nevytvořili a ztratili první body. Výhra v posledním klání proti Liberci nás posunula na první místo ve skupině.

Ovšem v bojích o medaile se nám už tolik nedařilo. Prohra s Budějovicemi byla zbytečná, šli jsme do vedení, vytvořili si další příležitosti, ty ale zůstaly nevyužity a soupeř trestal naše chyby. Podobně se vyvíjel i zápas se Slávií, začátek vynikající a opět jsme dali první branku. Bohužel další už kluci nepřidali a soupeř si díky výhře zajistili účast ve finále. O našich bronzových medailích tak rozhodl zápas v základní skupině s Jihlavou.

Za dnešní výkon bych chtěl všechny kluky pochválit, opravdu se snažili, obětavě bojovali a žádný soupeř, až na zápas s Brnem nás výrazně nepřehrál. Naopak, většinou jsme tempo hry udávali my. Ovšem ke konci turnaje už to nebylo to, co jsme očekávali, většina našich hráčů na rozdíl od soupeřů působila dost unaveně a neproměněné šance nás stály lepší umístění. Ale i třetí místo v takovéto konkurenci určitě špatné není!

Gratulace Zelímu za cenu pro nejlepšího střelce turnaje!

Velký dík patří našim fanouškům, kteří jak je jejich dobrým zvykem vytvořili našemu týmu domácí prostředí!


(Autor: Kvapil Martin | Datum: 10.10.2015 | Zdroj fotky: )



Caha AUTO IN Auto Hybeš - Škoda Palent Zenpro Auto Hybeš - KIA AUTO IN ČPP Servis

Farmet

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více