Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

U-17 | 07.08.2015

Huf se trefil za repre U17, ta porazila i Maďarsko

I ve druhém utkání na turnaji v maďarském Telki vyhrála reprezentace U17, tentokrát nad domácí reprezentací. Jednou branku se na třígólové výhře podílel i pardubický útočník David Huf.


Český celek proti Maďarsku výtečně začal a v prvních dvaceti minutách dal všechny tři góly. A i když hrál prakticky celý druhý poločas bez vyloučeného Kadara, třígólovou výhru mohl i navýšit.

 

První gól dal hned v první minutě utkání Buchta po přihrávce Zikla, na 2:0 zvýšil v 16. minutě po Kokešově centru hlavou Huf a o čtyři minuty později uzavřel konečné skóre po další Ziklově přihrávce Chytil.

 

Po výhře 4:0 nad Chorvatskem si svěřenci trenérů Čvančary a Svědíka poradili i s domácím týmem a před posledním zápasem se Srbskem turnaji suverénně vévodí.

 

"Kluci navázali na dobrý výkon z prvního utkání a soupeře aktivní hrou nutili k nakopávaným míčům a po pěkných akcích jsme vedli již ve 20. minutě 3:0. V dalším průběhu se obě mužstva zasloužila o pěkný fotbal, i když z dalších šancí na obou stranách již branka nepadla. Ve 47. minutě byl vyloučen Jakub Kadar. Hráče musím pochválit, jak si s touto nepříjemnou situací poradili, protože jsme branku nedostali a navíc jsme si i další šance vytvořili," zhodnotil spokojený Aleš Čvančara.

 

Česká republika U17 - Maďarsko U17 3:0 (3:0)
Branky: 1. Buchta, 16. Huf, 20. Chytil.
ČR: Kotek – Tvaroh, Král (41. Beňo), Sivoň, Dudl (41. Kadar) – Chytil (53. Sadílek) – Zikl (53. Kubala), Buchta (63. Sedláček), Kokeš (63. Šípek) – Frýdek (70. Fortelný), Huf (63. Růsek). Trenéři Čvančara a Svědík.


(Autor: FK Pardubice | Datum: 07.08.2015 | Zdroj fotky: )



Město pardubice Kave bau Pardubický kraj Palent Zenpro Caha AUTO IN Auto Hybeš - Škoda

Certus

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více