Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

U-8 (2015) | 08.02.2015

Konečně zlato!

Hodnocení.


Sestava - Iwaniec Patrik, Kučera Ondřej, Dítě Jakub, Zelinger Jan, Čáslavka Ondřej, Procházka Přemek, Shamshom Alessandro, Drobný Lukáš, Flamík Filip.

Výsledky skupina- FK-Chrudim červení 4:0, FK-Vysoké Mýto 4:1, FK-Havlíčkův Brod 10:0, FK-Svratka Brno 5:0. Semifinále-FK-FC Hradec Králové 6:1. Finále FK-Rajhrad 6:0.

Pořadí-1.FK Pardubice, 2.Rajhrad, 3.Hradec Králové, 4.Vysoké Mýto, 5.Chrudim červená, 6.Čáslav, 7.Svratka Brno, 8.Chrudim bílá, 9.Havlíčkův Brod bílá, 10.Havlíčkův Brod červená.

Do dnešního turnaje vstoupili kluci velmi dobře a zápas proti domácímu týmu vyhráli. A v dalším průběhu turnaje se už jenom zlepšovali. Urputně bojovali o každý balón, nevypustily žádný souboj, nebáli se hrát jeden na jednoho a zároveň předvedli spoustu krásných kombinačních akcí. Navíc výborně bránili a i koncovka byla naší silnou stránkou. Střelecky se dnes dokázali prosadit všichni hráči! Na výkony ve skupině jsme navázali v semifinále i ve finále, kdy kluci po vynikajících výkonech porazili Hradec Králové a poté i suveréna druhé skupiny RAFK Rajhrad. Všichni hráči zaslouží za předvedený výkon pochvalu, Honzík navíc gratulaci za cenu pro nejlepšího hráče turnaje. Dnes by si ale toto ocenění určitě zasloužilo více hráčů z našeho týmu!


(Autor: Kvapil Martin | Datum: 08.02.2015 | Zdroj fotky: )



Caha AUTO IN Auto Hybeš - Škoda Auto Hybeš - KIA AUTO IN ČPP Servis Město pardubice

Aigos - reklama

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více