Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

U-10 (2013) | 08.12.2014

Zlato z Chrudimi a brambory z Jablonce

O víkendu jsme odehráli dva turnaje. V jablonci jsme po dvou penaltových rozstřelech skončili čtvrtí a v Chrudimi dokázali získat metu nejvyšší.


Bramborový Jablonec

 

Očima trenéra Michala Křenka:

 

V Jablonci nás sice přivítalo mlhavé a sychravé počasí, ale moc pěkná a velká hala, ve které se však hrálo na autové vhazování pouze na jedné straně. Na druhé se pak hrálo o stěnu, což nám při velikosti haly přišlo možná zbytečné, ale podmínky byly pro všechny stejné.

V prvním utkání nás na rozehrání čekal známý soupeř. Nic jsme nepodcenili a přistoupili k utkání zodpovědně, což se nám vyplatilo a přišla první zasloužená výhra.

Jiné tempo přišlo ve druhém zápase se silným Slovanem Liberec, na který jsme však vlétli velmi rychle a agresivně. Po pár minutách jsme vedli o tři branky. Soupeř však utkání nezabalil a postupně začal přebírat otěže na svou stranu, bohužel se mu podařilo vyrovnat. Naštěstí kluci bojovali do poslední minuty, ve které se nám povedlo vsítit branku a utrhnout cenné vítězství.

Ve třetím utkání nás čekal soupeř z Náchoda, se kterým jsme sehráli bojovné a místy vyrovnané utkání. Snažili jsme se hrát ze zabezpečené obrany a nedostat branku, což se nám podařilo. Eliminovali jsme jejich nejlepší hráče, prosadili jsme se rychlým přechodem do útoku a kombinační hrou. To stejné jsme si pak přenesli i do posledního skupinového utkání s Jabloncem „B“. Utkání jsme celkem s přehledem zvládli a ukázali pěknou kombinační hru, zajisté pohlednou pro oko diváka a završili tak skupinovou neporazitelnost, která nám přinesla první místo.

V semifinále jsme narazili na domácí Jablonec „A“. Kluci vstoupili do zápasu s odhodláním, bojovností a brzy jsme navázali na své výkony ze základní skupiny. Opět jsme začali hrát kombinačně, po zemi, s rychlým přechodem do útoku a vytvářeli si velké množství gólových příležitostí. Na které jsme soupeře jasně přehráli. Bohužel mnoho z těchto šancí jsme neproměnili a soupeři se po jednom z mála našem zaváhání podařilo vyrovnat a výsledek již udržet. Rozhodoval tak penaltový rozstřel, který byl dlouhý a napínavý, pro nás však bohužel se smutným koncem.

Do boje o třetí místo se kluci snažili vložit už vše a odčinit tak smolně prohrané semifinále. Fotbal byl bojovný, bohatý na šance na obou stranách, několikrát nás v brance podržel Oliver Shejbal a opět jsme prokázali fotbalovou kvalitu, když se nám podařilo dokonce třikrát dostat do vedení. Soupeři se však bohužel povedlo vždy výsledek vyrovnat, a když jsme pak chvíli před koncem neproměnili vyloženou šanci po úniku, čekal nás opět penaltový rozstřel. Štěstěna se však znovu nenaklonila na naší stranu. A tak jsme i po vynikajících výkonech, obrovské snaze, bojovnosti a nasazení všech našich hráčů, skončili na nevděčné čtvrté příčce.

Potěšila nás však následná chvála od některých trenérů ostatních týmů, kterým se líbily naše výkony, kvalita a fotbalovost, kterou jsme na turnaji předvedli. Kluci se všichni moc snažili a připravili pro nás krásnou podívanou s mnoha nádhernými fotbalovými momenty. Za což jim všem mockrát děkujeme!

Zároveň gratulujeme Marku Haldovi k ceně za nejlepšího hráče turnaje.

 

FK Pardubice: Shejbal Oliver – Metelka Ondřej, Kožený Filip, Čejka Radek, Procházka Bořek – Kvapil Jakub, Flaška Jan, Halda Marek, Machatý Ondřej, Puchner Michal, Brož Artur

 

 

Výsledky ve skupině:

FK Pardubice – TJ Jičíněves   4:1

(Flaška, Kvapil, Halda, Puchner)

FK Pardubice – FC Slovan Liberec    4:3

(Kvapil 2x, Flaška, Brož)

FK Pardubice – FK Náchod     3:0

(Metelka, Kožený, Flaška)

FK Pardubice – FK Baumit Jablonec „B“    5:0

(Flaška 2x, Halda, Brož, Kvapil)

 

Semifinále

FK Pardubice – FK Baumit Jablonec „A“    2:1   po pen.

(Halda)

 

Finále

FK Pardubice – FK Mladá Boleslav 3:4  po pen.

(Flaška, Halda, Kvapil)

 

 

Konečné pořadí turnaje:

 

  1. FK Baumit Jablonec „A“

  2. FC Slovan Liberec

  3. FK Mladá Boleslav

  4. FK Pardubice

  5. FAPV Děčín

  6. FK Náchod

  7. SK Jičín

  8. FK Baumit Jablonec „B“

  9. TJ Jičíněves

  10. TJ Sokol Martinice

 

Individuální ocenění

 

Nejlepší hráč turnaje: Marek Halda (FK Pardubice)

 

 

 

Zlatá Chrudim

 

Na úvod jsme se utkali s futsalovým týmem Čelechovic. Soupeř byl o rok mladší a tím pádem i pomalejší. Toho jsme využili a bez problému zvítězili. Následné boje s Chrudimí a Havlíčkovým Brodem nebyli pro nás příliš klidné. V obraně jsme dělali chyby a sami šance příliš neproměňovali. Po dvou remízách jsme však postoupili do semifinále z druhého místa. V semifinále nás čekal druhý tým Chrudimi. Kluci hráli zodpovědně a v poklidu dokráčeli k vítězství. Totéž se dá napsat i o finálovém zápase s Havlíčkovým Brodem, s nímž jsme ve skupině remizovali. Zejména za semifinále a finále všechny kluky velmi chválíme, předvedli dobré výkony a zlatý kov si zasloužili. Také gratulujeme Jakubu Kvapilovi k získaným oceněním.

 

FK Pardubice: Korunka František – Vondrouš Jan, Franc Michal, Hrobař Lukáš, Fidrhel Martin – Kvapil Jakub, Divišek Vojtěch, Novák Filip, Kaufman Adam, Čebiš Hynek

 

Výsledky ve skpině:

FK Pardubice – Futsal Čelechovice na Hané    6:0

(2x Kvapil, Kaufman, Čebiš, Novák, Hrobař)

FK Pardubice – MFK Chrudim ,,Bílá“    2:2

(2x Kvapil)

FK Pardubice – Slovan Havlíčkův Brod ,,Bílá“   2:2

(Divišek, Kvapil)

 

Semifinále

FK Pardubice – MFK Chrudim ,,Červená“    4:1

(3x Kvapil, Vondrouš)

 

Finále

FK Pardubice – Slovan Havlíčkův Brod ,,Bílá“   6:0

(2x Kvapil, 2x Kaufman, Fidrhel, Novák)

 

Celkové pořadí turnaje

 

  1. FK Pardubice

  2. Slovan Havlíčkův Brod ,,Bílá“

  3. MFK Chrudim ,,Červená“

  4. Zenit Čáslav

  5. Slovan Havlíčkův Brod ,,Černá“

  6. MFK Chrudim ,,Bílá“

  7. FK Jaroměř 2006

  8. Futsal Čelechovice na Hané 2006

 

Individuální ocenění

 

Nejlepší hráč: David Vaníček (MFK Chrudim ,,Červená“)

Nejlepší brankář: Robert Veselý (Slovan Havlíčkův Brod ,,Černá“)

Nejlepší střelec: Jakub Kvapil (FK Pardubice)

Nejlepší hráč týmu: Jakub Kvapil

 

 

 


(Autor: Slezák Ladislav | Datum: 08.12.2014 | Zdroj fotky: )



AUTO IN ČPP Servis Město pardubice Kave bau Pardubický kraj Palent Zenpro Caha

Farmet

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více