Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

U-10 (2013) | 21.09.2014

Výsledky 3. kola KM

V neděli se na Dolíčku uskutečnilo třetí kolo Krajské miniligy. I před silnými soupeři jsme si udrželi svoji tvář a herně nepropadli, ba naopak.


Hráči bílých Pardubic se v prvním utkání s Hlinskem dopustili několika hrubých individuálních chyb, bohužel nás soupeř po většině z nich potrestal. Nicméně herně jsme soupeře přehrávali, zejména díky rychlým kombinacím, naopak Hlinsko hrálo spíše na brejky a střely z dálky. Trochu smolná prohra. V druhém utkání jsme zaváhání napravili. Nasazením, snahou a zodpovědnou hrou jsme naše starší kolegy porazili. I zápas s Chrudimí jsme měli ve svých rukou a v klidu si došli pro vítězství. Bílé Pardubice předvedli výborné individuální výkony a i přes nějaké výkyvy v prvním utkání musíme všechny hráče velmi pochválit.

Červené Pardubice se brzy dostali nad Hlinskem do vedení, ovšem spoustu momentů jsme nezvládali. Občas chyběl důraz, přesnější přihrávky, někdy se jednalo o zbytečné kličkování. To vedlo k tomu, že jsme se o výsledek mohli bát do poslední minuty. Naopak zápas se staršími Pardubicemi nám začal dobře. Kluci se rvali, co to šlo. Po poločase měl soupeř jen jednogólový náskok. Ovšem v poločase druhém jsme úplně odešli. Bez důrazu a snahy o kombinační hru se proti starším soupeřům hrát nedá, zde byl názorný příklad. Kluci se však oklepali a zápas s Chrudimi měli ve svých rukou. I přes občasné zmatky a tradiční zbrklost červení tradičního rivala porazili. Červené kluky chválíme, nicméně sami si můžou sáhnout do svědomí, zda některé momenty zápasů nemohli zvládnout lépe.

 

FK Pardubice ,,B“ Bílá: Korunka František – Vondrouš Jan, Metelka Ondřej, Kožený Filip – Halda Marek, Flaška Jan – Kvapil Jakub, Smuts Daniel, Brož Artur

 

FK Pardubice ,,B“ Červená: Shejbal Oliver – Franc Michal, Procházka Bořek, Hrobař Lukáš – Machatý Ondřej, Divišek Vojtěch – Novák Filip, Morávek Vojtěch, Dusil Štěpán

 

Výsledky:

 

FK Pardubice ,,B“ Bílá – FC Hlinsko    5:6

(3x Kvapil, Halda, Flaška)

FK Pardubice ,,B“ Bílá – FK Pardubice ,,A“   6:2

(4x Flaška, 2x Kvapil)

FK Pardubice ,,B“ Bílá – MFK Chrudim    6:1

(3x Flaška, Smuts, Brož, Kvapil)

 

FK Pardubice ,,B“ Červená – FC Hlinsko    4:3

(2x Dusil, Divišek, Machatý)

FK Pardubice ,,B“ Červená – FK Pardubice ,,A“    1:7

(Dusil)

FK Pardubice ,,B“ Červená – MFK Chrudim    5:3

(3x Machatý, Dusil, Morávek)


(Autor: SLad | Datum: 21.09.2014 | Zdroj fotky: )



AUTO IN ČPP Servis Město pardubice Kave bau Pardubický kraj Palent Zenpro Caha

Farmet

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více