Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

U-10 (2013) | 28.04.2014

Turnaj Františkovy Lázně

V neděli 27. dubna jsme zajížděli na velmi dobře obsazený mezinárodní turnaj do Františkových Lázní. Turnaj se hrál na polovinu hřiště v rozestavení 7 +1, 1 x 12 minut. Kluci se s větším prostorem vyrovnali velmi dobře a v některých momentech nebylo prakticky znát, že na velkém hřišti hrají prvně.


V základní šestičlenné skupině jsme se postupně střetli:

FK Pardubice - Bohemians 1905                               0:4

Než jsme se rozkoukali, prohrávali jsme o dvě branky. Soupeř nás přitlačil na naši polovinu a těžko jsme se dostávali do nějakého kloudnějšího zakončení. Úvodní zápas turnaje jsme nezvládli. Bohemka nás jasně přehrála ve všech činnostech a pro kluky to byla na úvod pořádná facka.

 

FK Pardubice – Tempo Praha                    2:0 (Růžek, Straka)

Kluci začali plnit to, k čemu jsme je nabádali. Rychle dávali balón od nohy, kombinovali po stranách a dostupovali hráče soupeře. Výsledkem byla první výhra a svědomitý výkon, z kterého jsme se odrazili do dalších zápasů.

 

FK Pardubice – MTV Riede                         1:0 (Schmidt)

Narostlí hráči soupeře budili určitý respekt. Kluci byli v soubojích hbitější a rychlejší, a kdybychom byli přesnější v zakončení, výsledek mohl být i vyšší.

 

FK Pardubice – ŠK Slovan Bratislava       1:0 (Straka)

Náš nejlepší výkon na turnaji, celý kolektiv nechal na hřišti maximum. Od první minuty jsme Slovan přitlačili na jeho polovinu a celý zápas jsme dominovali ve všech činnostech. Přes spoustu neproměněných šancí jsme střelecké prokletí zlomili v poslední vteřině utkání. Touto výhrou jsme si zajistili postup do finálové skupiny a velkého favorita turnaje poslali do skupiny o 7. – 12. místo.

 

FK Pardubice – Jahn Regensburg            0:2

V posledním zápase v základní skupině nás čekal největší favorit celého turnaje. S Regensburgem, který v Německu poráží i slavný Bayern Mnichov, jsme sehráli velmi dobré a vyrovnané utkání. Šance se střídaly na obou stranách. Bohužel jsme si jednou nepohlídali hráče soupeře za naší obranou, který nám unikl a po rychlé individuální akci vstřelil branku. Věříme, že kdybychom toto utkání zvládli výsledkově, kluci by skončili na bedně.

 

Finálová skupina:

Do Gold Grouppe postupovali z každé skupiny 3 týmy, s tím, že se výsledky započítávaly ze základní skupiny. Týmy na 4. – 6. místě ve skupině vytvořili Silver Grouppe, která bojovala o celkové umístění na 7. – 12. místě.

 

FK Pardubice - SC Staaken Berlín             0:1

Další velmi vyrovnané utkání s německým soupeřem. Po chybě v naší obraně vstřelil soupeř jedinou branku utkání. Opět spoustu šancí, které jsme nedokázali proměnit.

 

FK Pardubice – AC Sparta Praha U9        0:5

Odevzdaný výkon s o rok mladším soupeřem. S podivem nás Sparta přehrála v důrazu a nasazení a také v individuálních činnostech s míčem. Kluci po předešlých výborných výkonech rychle spadli na zadek. Věříme, že takto bídný přístup a nulové nasazení vícekrát nezopakujeme.

 

FK Pardubice – ČSFA Malacký                   1:0          (Schmidt)

V posledním utkání turnaje jsme se slovenskými Malacky bojovali o 5. místo v turnaji. V bojovném utkání, se útok přeléval z jedné strany na druhou. Kluci si napravili reputaci a částečně tak odčinili strašidelný výkon se Spartou.

 

SESTAVA: Šimon – Mejzlík, Belej, Svoboda, Norek, Hanč, Schmidt, Havlíček, Růžek, Žiak, Skohoutil, Straka.

Celkové umístění: 1. Jahn Regensburg, 2. Bohemians 1905, 3. Staaken Berlín, 4. AC Sparta Praha, 5. FK Pardubice, 6. ČSFA Malacký, 7. ŠK Slovan Bratislava, 8. FC Weiden-Ost, 9. FA AZ Praha, 10. Slavoj Kynšperk, 11. Tempo Praha, 12. MTV Riede.

 

Závěrem chceme poděkovat všem klukům za vzornou reprezentaci klubu a rodičům, co s námi absolvovali tak dlouhou a náročnou cestu.

Po tomto turnaji jsme si jisti, že se většina chlapců na větším (žákovském hřišti) neztratí, a po tvrdé práci v tréninku i mimo něj se budeme zlepšovat a dále zdokonalovat.


(Autor: Jan Baldrych | Datum: 28.04.2014 | Zdroj fotky: )



Kave bau Pardubický kraj Palent Zenpro Caha AUTO IN Auto Hybeš - Škoda Auto Hybeš - KIA

ČPP Servis

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více