Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

Klub | 13.01.2017

Členství FAČR

Rok se s rokem sešel a v měsících lednu a únoru opět bude probíhat nezbytná věc pro všechny aktivní osoby fungující v českém fotbalu a to uhrazení členských příspěvků pro aktuální kalendářní rok.


Ke konci roku bylo v členské databázi Fotbalové asociace České republiky lehce přes 350 000 členů a jejich počet se logicky každý rok zvyšuje. V rámci Fotbalového klubu Pardubice a.s. a FK Pardubice, z.s. bylo k poslednímu dni roku 2022 v našem klubu již 791 aktivních členů.

 

Zároveň je u těchto osob již možné hradit členské příspěvky na tento rok 2023. Členské poplatky jsou stejné jako v loňském roce, tedy 200,- Kč pro dospělé osoby (včetně ročníku narození 2004) a 100,- (pro mládež a seniory nad 70 let).

 

Každý člen si může členství prodloužit sám (bližší info na webu: clenství.fotbal.cz, kde se dozvíte číslo účtu a VS), ale stejně jako vloni, lze využít hromadnou platbu, když danou částku předáte sekretářovi klubu Lukáši Ouředníkovi.

 

Lukáš Ouředník k tomu říká: "V praxi to znamená, že do přelomu měsíců ledna a února je potřeba od všech hráčů v dospělých kategoriích a trenérů i funkcionářů vybrat 200,- Kč. Největší oříšek v tomto výběru zase bude předpokládám u hráčů, kteří byli, jsou a budou na omezených přestupech a hostování v jiných klubech. Je to však povinnost každého hráče, aby mohl i nadále hrát, ale my jim prostřednictvím našeho klubu ulehčíme situaci v tom, že těm co dodají poplatek uhradíme částku v hromadné platbě a budou mít zase do dalšího ledna klid. Proto se tímto obracím na všechny naše hráče, jenž jsou na hostování, aby mě kontaktovali na e-mailové adrese: ourednik@fkpardubice.cz, či na telefonu 724 092 917 a domluvili se na předání. Pokud však některý z těchto hráčů poplatek nedodá, může stát, že jeho členství v půlce března zanikne, hráč se stane neaktivním členem a nebude moci hrát, nebo jít na přestup, neboť ho informační systém nepustí. Poté se bude muset znovu složitě přihlásit. Proto ještě jednou opakuji, aby se mě všichni ozvali co nejdříve. Co se týče našich mládežníků (přípravky, žáci a dorostenci do ročníku narození 2001), tak za ty to klub první fázi uhradí a následně jim bude právě o částku za členství zvýšen jarní klubový příspěvek. U mládežníků, jež hostují v jiných kubech, ale jsou našimi členy je nutné poplatek dodat taktéž, nebo si ho uhradit sám na účet 9542682/0800 a jako variabilní symbol uvést své rodné číslo v celku bez lomítka. Následnou kontrolu si může každý provést na webu: is.fotbal.cz."

 

 

 



Kave bau Pardubický kraj Palent Zenpro Caha AUTO IN Auto Hybeš - Škoda Auto Hybeš - KIA

ČPP Servis

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více