Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

U-14 | 26.10.2013

U14 nadělila Kolínu desítku

Po velké převaze a množství šancí se nakonec zrodil zasloužený dvouciferný výsledek.


FK PARDUBICE – FK KOLÍN 10:1 (3:0)

 

Branky: 1. Valenta (Solnička), 11. Valenta, 23. Valenta (Teplý), 37. Suchochleb (Peřina), 46. Sokol (Peřina), 49. Solil (Sokol), 58. Peřina (Solil), 62. Valenta (Sokol), 63. Solil (Hofman), 70. Peřina (Hofman) – 48. Soupeř z pen.

 

Sestava: Novotný – Teplý (40. Slavík), Outrata (36. Sokol), Špatenka, Nemšovský (36. Hofman) – Suchochleb, Starý (40. Pekárek), Kvapil (40. Solil), Úlehla – Valenta, Solnička (36. Peřina)

 

V dalším domácím utkání jsme doma hostili za krásného slunečného podzimního počasí Kolín. Jednalo se o fyzicky zřejmě nejnarostlejšího soupeře v soutěži, více než polovina hráčů by se svou tělesnou konstrukcí neztratila v dorosteneckém družstvu. Bohužel se tito hráči na hřišti prezentovali i dost vulgárním verbálním projevem, zejména mezi sebou navzájem a směrem ke své lavičce, a i když to není naše starost, moc dobrou vizitku tyto projevy kolínským nedělají. A další bohužel, soupeř nepředvedl ani mnoho fotbalového, moc nás neprověřil a zápas byl pouze o našem mužstvu. I když náš výkon v utkání nebyl zdaleka ideální a udělali jsme velké množství chyb a zkažených přihrávek, hrálo se celý zápas na jednu branku. Přestože deset vstřelených branek je výborný počinek, vzhledem k počtu vypracovaných šancí jich mohlo a mělo být mnohem více. Soupeř postupem času odpadával, ale jaká přečíslení a šance jsme nebyli schopni dotáhnout do gólu bylo někdy až neuvěřitelné. Kladem je, že se kluci snažili hrát a i přes zmiňovaná hluchá místa předvedli dost pohledných akcí a kombinací. Dalším pozitivem je, že všichni naši kluci přežili zápas ve zdraví, ne že by soupeř fauloval nějak moc, ale když už tak to stálo za to, a i při některých čistých soubojích jsme trnuli, když se naši "obři" potkali s o hlavu až dvě vyšším protivníkem. Zápas jsme ale zvládli a těšíme se na poslední dva ligové zápasy podzimu.


(Autor: Kumpan Ondřej | Datum: 26.10.2013 | Zdroj fotky: redakce )



Pardubický kraj Palent Zenpro Caha AUTO IN Auto Hybeš - Škoda Auto Hybeš - KIA AUTO IN

Top Centrum prodejna

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více