Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

U-14 | 14.09.2013

Prohra U14 v Hradci

V bojovném utkání se nakonec z vítězství radovali domácí.


FC HRADEC KRÁLOVÉ - FK PARDUBICE 2:1 (0:1)

 

Branky: 38. z pen., 54. soupeř - 16. Peřina (Valenta)

 

Sestava: Blažek - Hofman, Starý (55. Špatenka), Outrata, Nemšovský (50. Teplý) - Slavík (45. Kvapil), Solil (60. Pekárek), Sokol, Úlehla (55. Suchochleb) - Valenta (45. Sytko), Peřina

 

V Hradci Králové jsme sehráli další z těžkých utkání, navíc na těžkém promáčeném terénu. Kvalitní soupeř nás podle očekávání prověřil po všech stránkách a jednalo se o dobrou prověrku naší výkonnosti. Od začátku se hrálo s velkým nasazením, ale převážně mezi vápny bez brankových šancí. Až v 16. minutě David Valenta pěkně našel Jardu Peřinu, který se obtočil kolem beka a poslal nás pěknou střelou pod břevno do vedení. Soupeř se snažil o vyrovnání, ale do šancí se nedostával. My jsme nedotáhli do šance několik solidně rozjetých akcí.

 

Druhá půle začala lépe pro domácí, když z trochu sporné penalty srovnali. My jsme mohli převážit výsledek na naši stranu, když po přihrávce Jardy Peřiny zatřásl břevnem Tom Solil, ale míč skončil od břevna před brankovou čarou. A jak už to bývá tak udeřil soupeř, který se po naší chybě pěkně trefil z vápna. Utkání bylo hodně bojovné a důrazné, trochu fotbalovější a lepší na míči byli domácí, ale zápas se hrál bez nějakých větších šancí a více by mu asi slušela remíza. Kluky chválíme za nasazení a bojovnost v zápase, ale chyběla nám větší fotbalovost a kvalita při kombinaci, až příliš přihrávek jsme kazili a dobrých kombinačních akcí bylo z naší strany velmi málo. Zápas nám ukázal, že je stále hodně na čem pracovat a jen poctivou prací při trénincích a v zápasech se posuneme kousek dál.


(Autor: Kumpan Ondřej | Datum: 14.09.2013 | Zdroj fotky: Slavík Martin )



ČPP Servis Město pardubice Kave bau Pardubický kraj Palent Zenpro Caha AUTO IN

Aigos - reklama

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více