Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

U-8 (2015) | 02.06.2013

Informace k závěru sezóny

Jelikož se blíží závěr sezóny a nadcházející přípravy na další ročník, tak jsou tu informace, které vám objasní následující dění.


Turnaj v Pardubicích, nazvaný Remoex cup, který se má hrát v neděli 9.6. je zrušen. Důvodem jsou odhlášky mužstev. Turnaj bude pravděpodobně nahrazen v příští sezóně.

 

V tomto týdnu vás budeme informovat kolik bude stát soustředění, které se uskuteční 25.8. – 31.8. v Horním Bradle. Ti kteří chtějí opět využít akci VZP, tak mohou v příštím týdnu zaplatit a bude jim vystaven doklad. Ti, kteří VZP nemají, mohou platit až před soustředěním, nebo taktéž v následujícím týdnu. Soustředění je pro všechny hráče povinné, neboť právě tam se toho nejvíce naučí a vytvoří se dobrá půda pro následující sezónu.

 

Plánujeme rozlučku, ovšem o ní vás budeme informovat, až bude vše dohodnuté, takže se nechte překvapit. Nicméně jsme se rozhodli, že každý hráč si za své roční úsilí něco zaslouží. Každé dítko dostane tričko. Na přední straně bude znak, na zadní jméno (nebo příjmení, přezdívka…) spolu s upomínkovou sezónou. Cena bude 250,-. Věřím, že nebude problém takovou částku uhradit. Nicméně je důležité vše vyřešit v následujícím týdnu. Do čtvrtka 13.6. tedy prosíme o uhrazení částky trenérům a také jméno (přezdívku…), kterou na tričku chcete.   

 

Následně počítejte s tím, že v sezóně 2013/2014 budeme trénovat již třikrát týdně. Pravděpodobně se bude jednat o pondělí, úterý a čtvrtek od 16:00.

 


(Autor: Ladislav Slezák | Datum: 02.06.2013 | Zdroj fotky: redakce )



Město pardubice Kave bau Pardubický kraj Palent Zenpro Caha AUTO IN Auto Hybeš - Škoda

Certus

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více