Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

U-8 (2015) | 14.04.2013

Dobrý vstup do jarní části miniligy

V neděli 14. dubna se na pardubickém Dolíčku konalo osmé kolo krajské miniligy. Až na poslední zápas červeného týmu jsme ho zvládli na výbornou.


Jarní část sezóny odstartovalo osmé kolo krajské miniligy. Úvodní zápas byl pro nás jako vždy ospalý a k tomu nás čekal starší tým Pardubic. Oba naše týmy dostali v prvním poločase gólový příděl, následovalo probuzení a druhé poločasy jsme hráli velice aktivně. Bílý tým dokonce druhou půli vyhrál 2:0 a se soupeřem hrál velice vyrovnanou partii. Zlepšení hry a větší aktivita se projevila i v druhém poločase u červených a gólově druhá půlka zůstala nerozhodná.

Následujícím soupeřem bylo Vysoké Mýto. Tým bílých se nejprve chvíli trápil, ovšem následovala zvýšená aktivita, důraz a k tomu přišly i góly. Hrálo se až do posledních minut, kde jsme soupeři gólově unikly. Červený tým nastoupil do druhého utkání s nasazením a touhou po gólech, zejména Filip Kožený byl k nezastavení. Jediná výtka v tomto ohledu je mířená na kombinace, kterých mohlo být daleko víc. V tomto směru, ale musíme pochválit Vojtu Morávka, který několikrát v podmanivé šanci výborně přihrál před prázdnou bránu, kde číhal právě Filip Kožený. Za tento zápas patří všem obrovská pochvala.

Následný zápas bílého mužstva s Českou Třebovou byl velice napjatý. Byť jsme se po chvíli dokázali dostat do třígólového vedení a první poločas jsme udrželi náskok, tak v druhém poločase nastal střelecký útlum. Promarněné šance a zbrklost v koncovce nás stála ztrátu vedení a dokonce jsme v závěru o gól prohrávali. O vyrovnání se postaral v posledních vteřinách Honza Vondrouš krásnou střelou z dálky. Tento zápas měl vše, bojovnost, snahu i několik dobrých kombinací. Soupeř dával góly většinou střelami z dálky, popřípadě jejich dorážením, my jsme byli více fotbalovější, ovšem stačilo to pouze na nerozhodný stav. Po těchto velice povedených zápasech obou týmů ovšem červení tápali. Hráči neběhali, nebojovali a dopláceli na neustálé chyby v obraně. Gól se nám podařilo vstřelit až v průběhu druhé půle, ale pořád to bylo neustálé trápení, byť jsme v závěru dali další tři branky. Na hráčích byla znát únava, nehledě k tomu, že soupeři jsme skutečně takových pět gólů darovali.

Nicméně i s touto malou černou kaňkou jsme úvodní vstup do krajské miniligy zvládli dobře. Všem obrovská pochvala a jen tak dál.

 

 

 

FK Pardubice ,,B“ Bílá: Korunka František – Vondrouš Jan, Procházka Bořek, Čejka Radek, Březina Vojtěch – Dusil Štěpán, Flaška Jan, Halda Marek

 

FK Pardubice ,,B“ Červená: Slabý Marek – Fidrhel Martin, Matějka Jan, Čebiš Hynek – Medveď Marián, Špaček Ondřej, Morávek Vojtěch, Kožený Filip

 

Zápasy:

FK Pardubice ,,A“ Červená - FK Pardubice ,,B“ Bílá     7:3

(Procházka, Čejka Dusil)

FK Pardubice ,,B“ Bílá – SK Vysoké Mýto    7:3

(4x Flaška, 2x Dusil, Halda)

FK Pardubice ,,B“ Bílá – FK Česká Třebová   6:6

(4x Dusil, Flaška, Vondrouš)

 

FK Pardubice ,,A“ Bílá – FK Pardubice ,,B“ Červená     14:3

(Čebiš, Kožený, Matějka)

FK Pardubice ,,B“ Červená – SK Vysoké Mýto   11:2

(3x Kožený, 3x Čebiš, 3x Matějka, Morávek, Fidrhel)

FK Pardubice ,,B“ Červená – FK Česká Třebová   4:7

(2x Morávek, Matějka, Medveď)


(Autor: Slezák Ladislav | Datum: 14.04.2013 | Zdroj fotky: )



Kave bau Pardubický kraj Palent Zenpro Caha AUTO IN Auto Hybeš - Škoda Auto Hybeš - KIA

ČPP Servis

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více