Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

A-tým | 21.12.2022

Západní tribuna nabídne komfort ve VIP sektorech

Historické tribuna, která je od roku 1931 dominantou pardubického stadionu, se po citlivé rekonstrukci znovu probouzí k životu. Již na začátku února 2023 přivítá první návštěvníky při utkání proti pražské Slavii.


Tribuna, která je od roku 2016 chráněnou kulturní památkou, měla po svém otevření před více než 90 lety kapacitu 1223 míst pro sedící diváky. Společnost Porr přistoupila k její rekonstrukci citlivě, nicméně tribuna prošla změnami, které ji předurčují k nové roli.  

 

Po rekonstrukci bude mít tato západní tribuna kapacitu cca 600 míst a kromě prostorů pro sportovce a média je koncipovaná jako třípodlažní VIP tribuna.

 

V 1. podlaží najdou zázemí týmy, rozhodčí, delegáti a média. O podlaží výše se nachází VIP Lounge: dva rozměrné moderní vnitřní prostory, ke kterým přiléhá sektor s venkovními sedačkami, z nichž je krásný výhled na hrací plochu i celý areál. Ve 3. podlaží se nacházejí klubem vybavené Skyboxy, a také pozice pro TV kamery, zázemí pro hlasatele, řídící místnost obsluhy LED obrazovek, a další prostory pro zástupce médií. 

 

Kromě prvního podlaží, které slouží produkci utkání, je celá tribuna koncipovaná jako VIP. Z toho důvodu nejsou do sektorů západní tribuny prodávány permanentní vstupenky ve standardním režimu v rámci předprodeje, který byl zahájený v těchto dnech.

 

Pro náročnější fanoušky a podporovatele klubu připravuje obchodní oddělení FK Pardubice nabídku využití míst na tribuně ve VIP prostorách. „Jsme rádi, že na rekonstruované západní tribuně budeme mít důstojné podmínky pro naše partnery,“ říká předseda představenstva FK Pardubice. „Tak, jak je tribuna po rekonstrukci koncipována, nebylo možné ji využít jinak, než jako VIP tribunu.“

 

Do všech ostatních sektorů stále probíhá předprodej permanentních vstupenek na jarní část sezóny. Prodejní systém najdete zde.

 


(Autor: FK Pardubice | Datum: 21.12.2022 | Zdroj fotky: Radek Klier )



Auto Hybeš - Škoda Auto Hybeš - KIA AUTO IN ČPP Servis Město pardubice Kave bau Pardubický kraj

ČPP Servis

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více