Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

ČFL | 15.08.2022

Po dvou zápasech jsme nadmíru spokojeni, hlásí Sedrik Řehák

Sedrik Řehák vstřelil v sobotním utkání B-týmu proti rezervě Jablonce vítěznou branku utkání. Kapitán pardubického „béčka“ hodnotil nejen vítězný zápas s Jabloncem B, ale také mluvil o tom, v čem bylo dnešní utkání jiné než úvodní zápas sezóny v Zápech.


S rezervou Jablonce jste zvítězili 2:0. Jak hodnotíš dnešní utkání?

Do zápasu jsme vlétli dobře. V úvodu utkání jsme si pomohli standardní situací, ze které jsme vstřelili gól. Mám z toho radost, protože nám standardky dříve dělaly problémy. Do konce poločasu jsme si ještě nějaké šance vytvořili, dařilo se nám soupeře přehrávat dlouhými balóny za obranu. Po přestávce nás bohužel Jablonec zatlačil. Přestali jsme hrát svoji hru a soupeř toho využil. Snažili jsme se hrát na rychlé protiútoky, ale ani to se nám nedařilo. Jablonec měl několik střeleckých příležitostí, ale žádnou nevyužil. V závěru jsme ještě přidali branku z penalty a utkání tak zvládli. Bereme důležité 3 body.

 

Překvapili vás něčím jablonečtí?

Věděli jsme, že Jablonec B je kvalitní tým. Na toto utkání jsme se dobře připravili a myslím si, že nás soupeř ničím nepřekvapil. Mrzí mě, že jsme po našem prvním gólu trochu přestali hrát. Hlavní ale je, že jsme vybojovali vítězství.

 

Ty jsi vstřelil vítězný gól. Jaký je to pocit?

Je to skvělé. Já jsem takový sváteční střelec. Moc gólů nedávám, takže z toho mám opravdu radost. Navíc to byl náš první gól v sezóně, protože v prvním zápase si soupeř vstřelil „vlastňák“. Jsem šťastný a doufám, že ještě nějaké góly přidám.

 

V čem bylo dnešní utkání jiné než úvodní zápas v Zápech?

Určitě se nám dnes hrálo lépe. V Zápech je malé hřiště, proto tam utkání trochu připomínalo válku. První poločas dnešního utkání byl od nás velice kvalitní. Ten druhý byl bohužel podobný předchozímu utkání s SK Zápy. Nakopávali jsme balóny dopředu a nic na soupeře nevymysleli.

 

Jaká panuje v kabině atmosféra po dvou odehraných zápasech?

Výborná! Nechci náš tým podceňovat, ale 4 body z prvních dvou zápasů bychom před začátkem soutěže brali všema deseti. Oba týmy, se kterými jsme letos už hráli jsou totiž velmi kvalitní. Všichni jsme nadmíru spokojeni.

 

ssc

 


(Autor: Kazimír Svoboda | Datum: 15.08.2022 | Zdroj fotky: Radek Klier )



Kave bau Pardubický kraj Palent Zenpro Caha AUTO IN Auto Hybeš - Škoda Auto Hybeš - KIA

ČPP Servis

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více