Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

Ženy B | 12.04.2022

Odveta s Mělníkem za tři body

Podzimní utkání skončilo dělbou bodů 1:1. V odvetě s Mělníkem béčko žen přidalo čtyři branky a zvítězilo.


12. kolo České fotbalové ligy žen, 10. 4. 2022 hř. Mělník, Podolí


FC Mělník - FK PARDUBICE "B" 1:5 (1:4)
Branky: 41. Motyčáková - 4., 9. Neradová, 11., 32., 53. Solničková

ŽK 0:1
Rozhodčí: Stibůrek, Eder, Kužel

Sestava: Smutná (46. Müllerová) - Vlačihová, Mandelíková, Friedrichová, Borovičková (46. Holcová) - Melounová (50. Prokůpková), Neradová, Solničková, Spilková (56. Minářová) - Ledvinková, Ninczová (61. Vrabcová)

Vladimír Bidlo (trenér FK Pardubice): Před utkáním jsme hráčky upozornili hlavně na začátek zápasu, kde Mělník dává mnoho branek v prvních minutách. Hráčky si vzaly naše slova k srdci a začaly aktivním napadáním, což našemu soupeři činilo značné problémy. První branku se nám podařilo dát již v 5. minutě, když jsme se prosadili po levé straně hřiště. Míč výborně zatáhla krajní záložnice a předložila ho nabíhající Neradové, ta trefila po zemi přesně k pravé tyči, 0:1. Tato branka nás nastartovala a začali jsme si vytvářet další příležitosti ke skórování. Druhá branka přišla hned v 9. minutě po zahrání rohového kopu na krátko, kde se opět prosadila Neradová a pohotovou střelou tentokrát k levé tyči nedala brankářce šanci, 0:2. Náš snový začátek utkání mohla zmrazit chyba naší obrany, která nestačila zareagovat na zabíhající hráčku, která se řítila sama na naši brankářku Smutnou a ta výborným včasným vyběhnutím její šanci zlikvidovala. Nám se opět podařilo založit rychlou akci po levé straně a po přesném centru ve 12. minutě se parádně uvolnila Solničková a z otočky trefila k levé tyči, 0:3. Na další branku, která stála opravdu za to, se čekalo do 32. minuty. Po výborném křižném pasu Ninczové Solničková krásnou střelou vymetla pravou šibenici, 0:4. Ve 41. minutě z přímého volného kopu inkasujeme, do kabin se jde za stavu 1:4. 

Druhý poločas už nenabídl tak zajímavý ráz utkání. V 53. minutě utkání po samostatné akci středem hřiště vyslala střelu z 25 metrů Solničková a završila si tak hattrick, 1:5. Utkání se poté již dohrávalo a za zmínku stojí pouze šance Mělníka, kdy naše hráčka vykopávala míč z prázdné branky a také naše šance v 82. minutě, kdy jsme nastřelili břevno. 

Musím pochválit celý náš tým za výborně odehrané utkání, ve kterém se nejvíce střelecky dařilo Solničkové a Neradové. Dále bych chtěl vyzdvihnout výkon naší brankářky Smutné, která několikrát podržela tým v prvním poločase a přispěla důležitými zákroky. Příští utkání nás čeká v sobotu 16. 4. s libereckým béčkem na hřišti v Krásné Studánce.


(Autor: FK Pardubice | Datum: 12.04.2022 | Zdroj fotky: Jiří Matějka )



Palent Zenpro Caha AUTO IN Auto Hybeš - Škoda Auto Hybeš - KIA AUTO IN ČPP Servis

Farmet

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více