Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

Ženy A | 05.04.2022

V prvním kole nadstavby ženy nestačily na Liberec

V sobotu odehrály ženy první zápas ve skupině o udržení. Na přírodní trávě v Chrastavě nestačily na domácí Liberec. Následující víkend nás čeká reprezentační přestávka, tak už se nyní tým soustředí na důležité utkání s Duklou Praha.


1. kolo 1. ligy žen - nadstavba sestup, 2. 4. 2022 hř. Chrastava

 
FC Slovan Liberec - FK PARDUBICE 4:0 (2:0)
Branky: 34. Dlouhá, 45. T.Černá, 51. Antalová, 83. vlastní (Kunáková)

 

Sestava: Beránková - Kunáková, Kupková, Vejrová (76. Němcová) - Hlouchová, Novotná, Fialová, Kochanová (60. Ličmanová), Hlaváčová (46. Zikmundová) - Ninczová (46. Kružíková), Hýlová (16. Matějková)
 
ŽK 0:2
Rozhodčí: Adámková, Ratajová, Čampišová
Delegát: Kolbaba
 
Ondřej Bačo (trenér FK Pardubice): V Chrastavě odehrál náš tým první kolo skupiny o udržení. Šance byly od začátku zápasu na každé straně. Moment, který ovlivnil utkání nastal hned ve 14. minutě. Hýlová si dobře píchne míč okolo obránkyně, kterou je následně zcela evidentně přistrčena rukou na domácí brankářku. Bohužel naše hráčka musí být odvezena do nemocnice a domácí ještě rozehrávají přímý volný kop. Ve dvacáté minutě trefujeme tyč a z dorážky ve stoprocentní šanci opět selháváme. Ve 34. minutě, po individuální chybě, ztrácíme míč a domácí trefují šibenici naší branky. Následuje naše zajímavá šance, kterou ale opět neproměňujeme, a tak trestají domácí klíčovým gólem na 2:0 na konci poločasu. 
Potřetí inkasujeme, kdy se nám opět hráčky špatně navážou v návratu do obrany a Liberec dává do prázdné branky 3:0. Čtvrtá branka byla trochu smolná, kdy se míč odrazil k domácí útočnici, která ho pak navádí do vápna a dává pod sebe. Nakonec si z toho dáváme vlastní gól, 4:0. V 91. minutě situace, která toho v zápase už moc neřeší, ale domácí hráčka zcela jasně v pokutovém území zezadu podráží Kružíkovou, ale stejně jako ve 14. minutě se nic neděje.
I přes sporné momenty musíme Liberci poblahopřát k zasloužené vysoké výhře, dnes nás přehrál zcela jasně na středu zálohy, kde naše klíčové hráčky neměly svůj den. V našem týmu bych vyzdvihl střídající hráčky a pasáž utkání od 3:0, kdy jsme nic nezabalili a snažili se se zápasem ještě něco udělat. Verče Hýlové přejeme brzký návrat na zelený pažit a náš tým se již musí soustředit na klíčové utkání s Duklou, které nás čeká za 14 dní (NE 17. 4. v 10:30, hř. Praha - Juliska).

 

Záznam utkání

1. poločas: https://youtu.be/VzaHrQkxPb4

2. poločas: https://youtu.be/381pMi_0Ms4


(Autor: FK Pardubice | Datum: 05.04.2022 | Zdroj fotky: Radek Klier )



Pardubický kraj Palent Zenpro Caha AUTO IN Auto Hybeš - Škoda Auto Hybeš - KIA AUTO IN

Top Centrum prodejna

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více