Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

WU-9 | 02.03.2022

Mladší přípravka dívek: Zimní příprava v plném proudu

V únoru mladší přípravka absolvovala dva halové turnaje v Chrudimi a přátelské utkání v rámci tréninku. Zimní ligu v Kostelci nad Černými lesy rozehrála 27. února a zakončení hráčky čeká v sobotu 5. března.


Sportovní hala města Chrudim 13. 2. 2022

Naše mladší přípravka pokračuje v zimní přípravě a další zastávkou je halový turnaj v Chrudimi pro ročníky 2013 a mladší. Na tento turnaj se sjely chlapecké týmy z nedalekého okolí a turnaj byl velice vyrovnaný. Naše dívky vstoupily do turnaje výhrou a nálada byla dobrá. Druhý zápas, ale i soupeř přitvrdil a po remíze už děvčata tušila, že to bude další vyrovnaný turnaj plný soubojů a herního umu.

V tomto turnaji jsme narazili na týmy FK Náchod, FC Žďas Žďár nad Sázavou, Tatran Ždírec nad Doubravou, ŽSK Třemošnice, FC Žamberk. Tyto chlapecké týmy nás skvěle prověřily a jak jsme si řekli s trenéry, stále je na čem pracovat.

Nakonec po dvou výhrách, jedné remíze a dvou prohrách děvčata získala krásné 4. místo.

Děkuji i rodičům za skvělou atmosféru.

 

První vítězný turnaj! 

Sportovní hala města Chrudim 19. 2. 2022

Další turnaj v přípravě pro ročníky 2013 a mladší byl opět v Chrudimi. Tentokrát se turnaj děvčatům velice povedl a získala první zlato v zimní přípravě. Tento turnaj byl velice dobře obsazen kvalitními týmy. V konkurenci chlapeckých týmů se děvčatům dařilo a musím je pochválit za skvělý výkon.

Týmy MFK Chrudim, AFK Horní Jelení, FC Hradec Králové, TJ Sokol Malšova Lhota, FŠ Třebíč, SK Vysoké Mýto, FC Žďas Žďár nad Sázavou nám byly zdatnými soupeři, a i přesto se děvčata ve skupině a v následném play off prostřílela k vítěznému zlatu. Konečné skóre bylo opravdu dominující a poměr vstřelených branek byl velký 32:2. Dalším úspěchem bylo i vyhlášení nejlepší střelkyně, o kterém se muselo rozhodnout v rozstřelu. Nakonec naše hráčka Laura Malá vstřelila rozhodující branku. Velká gratulace a věřím, že v přípravě děvčata ukáží ještě další úspěchy.

Nezapomenu i na rodiče a jejich úžasnou podporu a fandění. Děkuji.

  

Přátelské utkání na Pamaku, 24. 2. 2022

Ve čtvrtek jsme sehráli další přátelské utkání se souklubím SK Tuněchody/SK Stolany. Zápas byl vyrovnaný, kluci nás velice potrápili. Utkání bylo plné soubojů, ale i fotbalových situací, které nás velice zahřály u srdce. I přesto, že soupeř odolával tlaku, děvčata se nakonec prosadila a toto utkání skončilo vítězně 4:1 ve prospěch děvčat.

Děkuji trenérům za skvělou přípravu a věřím, že jsme navázali další spolupráci na naší společné cestě.

Rád bych poděkoval všem rodičům, kteří nám pomáhají.


(Autor: Rostislav Malík | Datum: 02.03.2022 | Zdroj fotky: FK Pardubice )



Caha AUTO IN Auto Hybeš - Škoda Auto Hybeš - KIA AUTO IN ČPP Servis Město pardubice

Aigos - reklama

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více