Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

Ženy A | 06.02.2022

Generálka žen na ligu proti mladšímu dorostu hradecké Slavie

Po zrušeném utkání s béčkem pražské Sparty o minulém víkendu, byl naším druhým soupeřem v přípravě mladší dorost hradecké Slavie. I přes vítězství kluků o dvě branky je trenér s generálkou na ligu spokojen. V sobotu dopoledne nás čeká dohrávka 12. kola 1. ligy žen s Libercem.


5. února 2022 hř. UMT Slavia Hradec Králové
 
Fotbalový club Slavia Hradec Králové U16 - FK PARDUBICE 2:0 (1:0)
 

Sestava (1. poločas): Beránková - Němcová, Matějková, Fišerová, Vejrová - Hegrová, Kochanová, Kružíková - Hlaváčová, Hýlová, Hlouchová

Sestava (2. poločas): Mikulecká - Vlačihová, Kabeláčová, Betáková, Borovičková - Fialová, Kochanová, Hegrová - Minářová, Ninczová, Holcová

Ondřej Bačo (trenér FK Pardubice): V areálu hradecké Slavie jsme proti místním klukům U16 odehráli generálku na Liberec. I přes široký kádr jsme měli opět hodně absencí. Základní jedenáctka měla na hřišti nejstarší hráčku dvacetiletou Němcovou. Dravost ale našim hráčkám nechyběla, a proto jsme mohli s domácím mladším dorostem hrát vyrovnanou partii. Velmi se nám líbila výstavba hry, kdy jsme se dostávali přes obranný blok kluků. Náš tým si vypracoval i tři zajímavé možnosti, které určitě zaváněly brankou. Ale snad jsme si střelecký prach pošetřili na příští týden. Branku jsme inkasovali v 39. minutě po našem rohovém kopu, kdy domácí útočník běžecky předběhl všechny naše hráčky a samostatný nájezd bezpečně proměnil. 
Druhý poločas jsme prostřídali dle plánu. Obraz hry se příliš nezměnil, i když už jsme se tolik nedostávali do šancí. I druhá jedenáctka ovšem předvedla solidní výkon. Branku jsme inkasovali po naší nedůslednosti v 75. minutě, což byla škoda. I tak jsme se zápasem spokojeni, splnil účel a pomohl rozehrát další hráčky našeho širokého kádru. 
Děkujeme domácím za sehrání přátelského utkání a všichni se již těšíme na dohrávku první ligy. Příští týden doma v Ohrazenici hostíme Liberec a určitě budeme chtít bodovat.


(Autor: Ondřej Bačo | Datum: 06.02.2022 | Zdroj fotky: FC Slavia Hradec Králové )



Kave bau Pardubický kraj Palent Zenpro Caha AUTO IN Auto Hybeš - Škoda Auto Hybeš - KIA

ČPP Servis

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více