Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

WU-11 | 23.12.2021

Hodnocení podzimu dívčích přípravek

Sezóna plná změn a nových začátků. Takto by se dala hodnotit letošní sezóna dívčích přípravek FK PARDUBICE.


Jelikož uplynulá sezóna fotbalovým zážitkům nebyla nakloněna, tak letošní letní přípravu jsme naplánovali již od začátku srpna.

Děvčata byla nadšená, že mohou začít co nejdříve a uspořádání kempu bylo velice vítáno. Podařilo se nám holky skvěle rozhýbat a příprava plynule přešla v dalším týdnu na soustředění, kde jsme připravili děvčata na začátek sezóny.

 

Vytvořili jsme mladší přípravku WU9, kde nám děvčata ukázala, že budou skvělým týmem a mohli jsme je připravit na rozehrání ligové soutěže, ale i okresního přeboru ve skupině Holicko, kde poměřují síly s chlapeckými týmy.

Šikovná děvčata máme i ve starší přípravce WU11, i v této kategorii děvčata hrají ligové turnaje a zároveň poměřují síly s chlapeckými týmy v okresním přeboru skupiny Holicko.

Propojením těchto dvou kategorií a spoluprací mezi nimi se nám podařilo provázat souhru a proces učení mezi různými věkovými kategoriemi.

Podařilo se nám touto přípravou poposunout děvčata velmi rychle na úroveň kluků a po prvních odehraných kolech jsme věděli, že zvolená příprava v první polovině sezóny bude úspěšná.

Obě kategorie v ligových turnajích a okresním přeboru ukázaly, jak jsou silné a odhodlané bojovat o nejvyšší příčky. To se jim i povedlo.

 

První polovinu sezóny jsme zakončili ve čtvrtek 16. prosince tréninkem, kde jsme děvčatům předali drobná ocenění za pracovitost a s přáním krásných vánočních svátků jsme se rozloučili. Pro ty nejpracovitější jsme ještě v neděli 19. 12. odehráli poslední turnaj pořádaný klubem SK Pardubičky pro ročníky 2011 a mladší, kde jsme změřili síly s chlapeckými celky z nedalekého okolí. I když jsme skončili na konečném 7. místě, byli jsme velice spokojeni s podaným výkonem děvčat a třešničkou na dortu bylo individuální ocenění ,,NEJLEPŠÍHO HRÁČE TURNAJE“, které získala Amálie Flekačová ročník 2012. GRATULUJEME.

 

Nejmladší hráčky WU7 v létě absolvovaly tradiční soustředění v Mněticích a během podzimu se účastnily satelitní miniligy v Lázních Bohdaneč. Poslední letošní trénink proběhl 17. prosince v Sokolovně a hned na začátku ledna se těšíme na další společné tréninky.

 

Děkujeme všem děvčatům za píli a nasazení a těšíme se na druhou polovinu sezóny, kde věříme, že navážeme dalšími úspěchy.

Velké poděkování patří také rodičům za jejich podporu a trpělivost. DĚKUJEME.


(Autor: Rostislav Malík | Datum: 23.12.2021 | Zdroj fotky: FK Pardubice )



Palent Zenpro Caha AUTO IN Auto Hybeš - Škoda Auto Hybeš - KIA AUTO IN ČPP Servis

Farmet

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více