Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

WU-15 | 22.12.2021

Hodnocení podzimu starších žákyň

Pardubické starší žákyně přezimují v lize na průběžném 4. místě, dohrávka 12. kola s Plzní nás čeká 6. března, týden před začátkem jarní části soutěže. 7 výher, 2 remízy a 2 prohry, taková je naše podzimní bilance.


2 prohry: největší kaňkou podzimu bude určitě venkovní prohra s Jihlavou, kdy se nám v zápase nedařilo skoro nic a může nás tento zápas mrzet. V zápase se Spartou jsme podali lepší výkon, ale soupeř předvedl svoji kvalitu a zaslouženě vyhrál.

2 remízy: se Slávií a v Liberci. Tady nutno říci, že i když jsme podali velmi slušný výkon, tak jsme s bodem se Slávií spokojeni, jelikož nás většinu zápasu přehrávala. S Libercem jsme sehráli vyrovnaný zápas, tudíž remíza zasloužená. Bohužel v obou případech nám nevyšly pokutové kopy, a tak si plusový bod připsaly naše soupeřky. 
7 výher: troufneme si říci, že jsme ve všech vítězných zápasech dominovali, až na zápas s Plzní, kde byl k vidění vyrovnaný zápas a spousta šancí na obou stranách.
 
Dalším pozitivem podzimu je, že se naše hráčky ročníku 2008 dostaly do výběru WU14, starší hráčky ročníku 2007 obdržely první pozvánky do reprezentace WU15 a některé hráčky si připsaly i první minuty v dorostenecké lize.
 
V okresním přeboru nám patří průběžné 8. místo. Dvě utkání byla odložena na jaro. V okrese dostávají příležitost převážně hráčky, které nedostávají tolik prostoru v lize. V těchto zápasech jsou již vidět fyzické rozdíly, kde v chlapeckých týmech stačí i jeden vyspělý hráč, kterého holky jen těžko stíhají, a který většinou zápas rozhodne.
 
Celkově tak podzim můžeme hodnotit jako úspěšný. S podzimními výsledky a výkony jsme spokojeni. Největší radost máme z přístupu holek, kdy jich na trénink chodí v průměru dvacet.
 
Doufáme, že se nám na jaře podaří navázat nebo ještě zlepšit tyto výsledky a především, ať se udrží minimálně tak dobrá nálada uvnitř týmu, jako je teď.
 
Nakonec bychom chtěli také poděkovat všem rodičům, kteří nás jezdí podporovat na zápasy. 
 
Užijte si vánoční svátky a 11. ledna 2022 se na vás opět těšíme.


(Autor: Aneta Reinberková | Datum: 22.12.2021 | Zdroj fotky: Marcela Opltová )



Palent Zenpro Caha AUTO IN Auto Hybeš - Škoda Auto Hybeš - KIA AUTO IN ČPP Servis

Farmet

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více