Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

WU-11 | 07.11.2021

Starší přípravka účastníkem okresního přeboru

Starší přípravka je účastníkem okresní soutěže ASTORIE OP st. přípravek U11, skupina Holicko. Na podzim děvčata odehrála celkem osm utkání proti chlapcům.


6. kolo, 27. 9. 2021 hř. Dolíček: Dobrý výsledek i s pomocí mladší přípravky.


FK PARDUBICE – Roveň 10:3 

Na Dolíčku jsme přivítali další tým z nedaleké Rovně. Počasí nám moc nepřálo a déšť nás provázel celým zápasem. Jsem rád, že nás mohly doplnit i hráčky z mladší přípravky a velice se jim zápas povedl.

V první třetině, i za špatného počasí, se nám povedlo vstřelit 3 góly po krásných kombinacích a průnikové přihrávce od brankářky. Povedeným vstupem do zápasu se již dařilo vše.

Ve druhé třetině se po několika minutách povedlo vstřelit další gól a po zdařilé kombinaci po křídle a individuálních prúnicích přes obranu soupeře jsme vyhráli druhou třetinu 4:1.

Ve třetí, za hustého deště, i naše nejmladší hráčky přidaly ještě 3 góly a třetí třetinu jsme vyhráli 3:2.

I přesto, že soupeř bojoval do poslední minuty, tak naše děvčata zaslouženě vyhrála. Děkuji všem hráčkám za povedený výkon v nepříznivém počasí a rodičům za obrovskou podporu i v nepříznivém počasí.

 

8. kolo, 12. 10. 2021 hř. Dolíček: Cesta za výhrou.


FK PARDUBICE – Nemošice B  14:4

V tomto zápase jsme přivítali na domácím hřišti tým Nemošice B.

Dnešní zápas jsme na domácím hřišti pojali jako cestu za výhrou. Motivovali jsme hráčky k individuálním výkonům a chuti po vítězství. 

Děvčata si to vzala za své a už od prvních minut šla za jasným cílem zvítězit. Svou hrou převyšovala soupeře a v první třetině se skóre zastavilo na čísle 8:0.

Ve druhé třetině nám ale soupeř ukázal, co se v něm skrývá a vyrovnanou třetinou 2:2 nám řekl jasné NE, my se nedáme.

Ve třetí jsme vyrovnanou hrou dokázali proměnit šance, které se nám po dobré kombinaci podařilo založit a třetí třetina zase vyzněla pro náš tým 4:2.

S tímto soupeřem jsme se zase naučili něco nového a to, že zápas je ukončen až posledním hvizdem rozhodčího a hraje se až do konce.

  

9. kolo, 24. 10. 2021 hř. Dříteč: Zápas, kde bylo vše!


Dříteč - FK PARDUBICE 4:2

V tomto kole jsme zavítali na hřiště vedoucího týmu okresního přeboru Dříteč. Byli jsme připraveni na tuhý boj a věřili v dobrý výsledek.

Hned po zahájení jsme se mohli přesvědčit, proč je tým Dřítče první v tabulce. Avšak děvčata se nenechala zaskočit a oplácela stejnou mincí. Na obou stranách to byl velice bojovný výkon se spoustou fotbalového umu, šancí a i taktiky. Dobrým výkonem děvčata vyhrála první třetinu 2:1.

Ve druhé se hra přitvrdila a důraz na obou stranách nám ukázal, že oba týmy chtějí vyhrát. Krásné fotbalové momenty střídaly tvrdé osobní souboje a vyrovnaný výkon. I přes snahu děvčata prohrála tuto třetinu 0:1.

Ve třetí už bylo znát, že těžký zápas si vybírá svou daň. Po nepozornostech a menších chybách, které soupeř potrestal dvěma vstřelenými góly, se vyrovnaný zápas zlomil ve prospěch domácích. 

Velice dnes chválím děvčata za velmi dobrý výkon a pro nás je to výhra i přesto,že šoupeř vstřelil více branek.

  

1. kolo, 26. 10. 2021 hř. Dolíček: Rozpačitý zápas v posledním kole.

 

FK PARDUBICE – Rosice nad labem  14:4 

K poslednímu podzimnímu utkání jsme přivítali na domácím hřišti tým z Rosic nad Labem. Přálo nám krásné počasí a holky byly natěšené na zápas, který nám udělá tečku, za první polovinou fotbalové sezóny.

Začátek byl i přesto pomalejší. V první třetině se nám moc nedařilo a spolupráce trochu vázla. I přesto jsme si vypracovali pár šancí a vyhráli jsme 2:1 v první třetině.

V druhé třetině děvčata zlepšila kombinaci, ale i soupeř přidal. Byl to vyrovnaný souboj, ale přesto jsme i druhou třetinu vyhráli těsně 4:3.

Ve třetí třetině se děvčata rozjela naplno a konečně si užila poslední zápas. Poslední třetinu vyhrála 8:0 a radovala se z vítězství. Velice dobrým výkonem a souhrou jsme soupeře udolali. Děkuji děvčatům za dobrý výkon a i našim fanouškům.

I přesto, že výsledek vypadá jednoznačně, musím pochválit soupeře za velkou bojovnost až do konce zápasu. Tímto zápasem jsme zakončili podzimní část okresního přeboru a musím pochválit všechny hráčky za jejich pracovitost.


(Autor: Rostislav Malík | Datum: 07.11.2021 | Zdroj fotky: )



Auto Hybeš - Škoda Auto Hybeš - KIA AUTO IN ČPP Servis Město pardubice Kave bau Pardubický kraj

ČPP Servis

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více