Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

WU-9 | 04.11.2021

Podzimní ligové turnaje dívčích mladších přípravek

I naše nejmenší hráčky hrají ligu a nevedou si špatně. První kolo podzimního turnaje mladších přípravek jsme hostili na domácím hřišti na Dolíčku, druhé kolo pořádal DFK Bohemians 1905 ve Vestci u Prahy.


V sobotu 11. září 2021 jsme na domácím hřišti na Dolíčku přivítali týmy DFK Bohemians 1905 a Fotbalový klub Zlíchov 1914.

 

FK PARDUBICE – Fotbalový klub Zlíchov 1914 5:11

Naše první utkání bylo se soupeřem, který byl velice důrazný a naše první zkušenost byla velice zajímavá. Děvčata se nezalekla a svou bojovností srovnala krok. Po první polovině se skóre zastavilo na 4:3 v náš prospěch a zápas byl velice vyrovnaný.

V druhé polovině jsme na začátku obdrželi gól, ale vzápětí děvčata srovnala krok další vstřelenou brankou. Nakonec se z výhry radoval soupeř. Po chybičkách v obraně a ztrátách míče se soupeřkám podařilo vstřelit nám několik gólů a zvrátit utkání ve svůj prospěch.

I přesto velké díky všem hráčkám a rodičům za skvělou kulisu.

 

FK PARDUBICE – DFK Bohemians 1905 6:4

Naše druhé utkání se nám povedlo o poznání lépe. Děvčata zlepšila přístup jak v osobních soubojích, tak přidala přesnost v zakončení. Hrál se vyrovnaný zápas s mnoha šancemi na obou stranách. Skóre se zastavilo na remízovém stavu 3:3 po první polovině.

Do druhé poloviny děvčata vstoupila lépe a vstřelenou brankou si zvedla sebevědomí. Soupeř ale nepolevil a po minutě srovnal krok vstřelenou vyrovnávací brankou. Po vyrovnané pětiminutovce se ale prosadila naše děvčata a vzápětí přidala ještě jednu, už vítěznou branku. Vyhrála druhou polovinu 3:1 a rozhodla.

Děkuji za velice dobrý výkon a rodičům za skvělou kulisu.

 

 

Druhé kolo mladších přípravek ve skupině B hostil v neděli 17. října 2021 DFK Bohemians 1905 ve sportovním areálu ve Vestci u Prahy.

Děvčata se na druhé kolo těšila a i toto kolo bylo pro ně velice úspěšné.

 

FK PARDUBICE – Fotbalový klub Zlichov 1914 9:0

Děvčata nastoupila do zápasu s odhodláním zvítězit. Od první minuty osobními souboji, komunikací a spoluprací zaskočila soupeře a vstřelila rychlý gól. Prosadila se i individuálně a pomalu začala navyšovat skóre, to se po první polovině zastavilo na příjemných 4:0.

V druhé polovině se ale soupeř zlepšil, důrazem nás chtěl zatlačit a srovnat krok. To však naše děvčata nedovolila a přidala také. Po vyrovnaném průběhu druhé poloviny se začala prosazovat individuálně a dařilo se i v zakončení. Po výhře 5:0 v druhé polovině se zrodilo krásné vítězství a těšili jsme se na druhý zápas.

Děkuji všem rodičům za krásnou kulisu, která nám pomohla k vítězství.

 

DFK Bohemians 1905  - FK PARDUBICE 2:4

V tomto zápase jsme s děvčaty věděli, že to bude souboj o každý metr na hřišti. Velice vyrovnaný zápas plný soubojů a dovedností. Od prvního hvizdu se rodily šance na obou stranách. Nevyužité šance, které neskončily vstřelenou brankou, nás přiváděly na hranu infarktové slabosti. I přesto jsme drželi s rodiči palce a povzbuzovali. Po první polovině se skóre zastavilo na stavu 1:1.

V druhé polovině se zápas nesl v podobném duchu a šance přibývaly, ale v poměru zakončení a vstřelených gólů se naše děvčata zlepšila a druhou polovinu vyhrála 3:1. Tím i druhý zápas dotáhla do vítězného konce a završila tak velice úspěšný den.

Chci vyzdvihnout i soupeřovu snahu. Byl to velice vyrovnaný zápas.

 

Tímto utkáním jsme zakončili první polovinu ligových zápasů s velice dobrým výsledkem.

Ve své skupině s 9 body, 24 vstřelenými a 17 obdrženými góly obsadila děvčata průběžné 1. místo. Gratulujeme.


(Autor: Rostislav Malík | Datum: 04.11.2021 | Zdroj fotky: FK Pardubice )



AUTO IN Auto Hybeš - Škoda Auto Hybeš - KIA AUTO IN ČPP Servis Město pardubice Kave bau

Certus

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více