Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

WU-11 | 20.09.2021

Ligový turnaj dívek WU11

První podzimní turnaj starších přípravek - dívek, sk. C hostil FC Hradec Králové na hřišti Nový HK.


V neděli 19. září 2021 se naše děvčata zúčastnila prvního ligového turnaje. Čekaly na nás soupeřky z nedalekého okolí, které chtěly stejně jako my uspět a zvítězit v turnaji.

 

V prvním utkání jsme narazili na tým MFK Trutnov. Děvčata vlétla do tohoto utkání s neuvěřitelnou chutí a důrazem, až jsme byli my, trenéři, ale i rodiče mile překvapeni. Děvčata takřka nepustila soupeřky k míči a po vydařené první polovině vedla 2:0. Pouze díky nevyužitým šancím a dobrým blokům soupeřek nebylo skóre vyšší. V druhé půli děvčata zopakovala skvělý začátek a ještě více přidala na důrazu. V konečném skóre jsme přidali ještě 3 branky a skvělým výkonem skončilo toto utkání FK PARDUBICE – MFK Trutnov 5:1.

 

Ve druhém utkání jsme narazili na domácí tým FC Hradec Králové. Děvčata si ze soupeře nebrala servítky a hned po prvním hvizdu se snažila soupeři odebrat míč a zakončit střelou. Velkým důrazem v osobních soubojích zaskočila tým z Hradce a po první polovině se na skóre ukázalo, jak moc děvčata chtějí tento turnaj vyhrát. Skóre 5:2 bylo velice překvapivé.
Ve druhé polovině děvčata pokračovala skvělým důrazem a kombinací. Krásné akce a spolupráce děvčatům vycházela a v konečném skóre toto utkání FC Hradec Králové ženy – FK PARDUBICE skončilo 3:8.

 

Do třetího utkání, po dvou výhrách, šla děvčata s odhodláním získat i třetí výhru. Čekal nás nelehký soupeř z Třebše. I přesto, že děvčata pracovala velice dobře, dlouho soupeř odolával neúprosnému tlaku. Až na konci první půle se nám podařilo zlomit odpor a vstřelili jsme první 2 góly. Děvčata se uklidnila a do druhé půle šla s lepší a klidnější náladou. Přesto se nám soupeř plně neodevzdal a trápil nás celou druhou půli až do konečného hvizdu. V celkovém skóre tohoto utkání FK PARDUBICE – Tělovýchovná jednota Sokol Třebeš 8:0, vypadá skóre jednoznačně, ale soupeř byl velice neústupný až do konce.

 

Za tento turnaj míří k děvčatům veliká pochvala za skvělý výkon a rodičům za skvělou kulisu. V celkovém skóre 21 vstřelených a jen 4 obdržených brankách je vidět, jak moc děvčata chtěla v tomto turnaji uspět a zvítězit v něm.

 

Druhý podzimní turnaj se koná 23. října 2021 v Třebši.


(Autor: Rostislav Malík | Datum: 20.09.2021 | Zdroj fotky: )



Město pardubice Kave bau Pardubický kraj Palent Zenpro Caha AUTO IN Auto Hybeš - Škoda

Certus

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více