Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

Příprava | 17.12.2012

Víkend plný futsalu zvládl tým se ctí

Poslední sportovní rozloučení s rokem 2012 mají hráči FK Pardubice za sebou. Nehráli však fotbal, ale pustili se do disciplíny obdobné, do futsalu. O víkendu se v chrudimské hale zúčastnili turnaje Mitropa Cup, kde sehráli dvě utkání.


Do hry se nezapojili všichni hráči kádru A-týmu, mimo hru zůstali hráči, kteří si během zimní přestávky potřebují doléčit zranění. Na lavičku se nepostavil trenér Svědík, ale role koučů se ujala dvojice Martin Shejbal - David Petrus. Ale pochopitelně ani Martin Svědík v hledišti nechyběl.

První utkání bylo velmi očekávané, protože v něm nastoupili proti našim hráčům domácí osminásobní mistři ČR ve futsalu, ERA-PACK Chrudim. Velké nasazení na obou stranách, častá střelba od obou týmů, to vše dobře bavilo solidně zaplněné hlediště. Pardubice měli první šanci, z níž trefil Sklenář tyč, pak se prosazovali domácí, kteří vyhráli poločas 1:0. Po změně stran dokázal Hundák vyrovnat, s hrou v hale zkušenější domácí však přece jen díky futsalovým kombinacím strhli vedení na svou stranu a vedli 5:1. Tečku za utkáním udělal Kudrna, který snížil na konečných 5:2

V neděli pak byli protivníkem FK Pardubice v souboji o 3. místo futsaloví specialisté z Vysokého Mýta. Utkání se hrálo již v uvolněnějším duchu, než sobotní prestižní souboj a víc se myslelo na útok, než na obranu. Náš tým dvakrát vedl, ale soupeř dokázal vývoj utkání otočit a vedl 2:5. Pak ale fotbalisté zabrali, snížili na rozdíl jediné branky a měli několik velkých šancí na vyrovnání, ale Sklenář dvakrát minul prázdnou branku. V pokusu o power-play pak pardubičtí dvakrát inkasovali a prohráli 4:7.

Celkově však zanechal tým FK Pardubice na turnaji velmi dobrý dojem. Zejména po prvním utkání, kdy si domácí tým pochvaloval, že na domácí scéně ho už dlouhou dobu nikdo takhle neprověřil. O srdnaté hře svědčí i to, že Radek Čihař byl pořadateli vyhlášený nejlepším brankářem turnaje.


(Autor: | Datum: 17.12.2012 | Zdroj fotky: )



AUTO IN ČPP Servis Město pardubice Kave bau Pardubický kraj Palent Zenpro Caha

Farmet

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více