Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

WU-13 | 16.09.2021

Zhodnocení začátku sezóny mladších žákyň

Mladší žákyně trénují od srpna, mistrovská utkání hrají v 1. lize mladších žákyň Čechy a v KEEPERSPORT Okresním přeboru mladších žáků U13 - skupina Přeloučsko.


Letní příprava mladších žákyň začala v měsíci srpnu. V prvním týdnu proběhl Coerver kemp, pak následovala série tréninkových jednotek. Příprava na sezónu 2021/2022 vyvrcholila soustředěním v Radvanicích.

 

Na první ligové mistrovské utkání jsme vyjížděli do Plzně, kde jsme hráli ustrašeně a bojácně, soupeř nás potrestal třemi góly a bylo těžké se dostat zpět do zápasu.

 

K prvnímu utkání okresního přeboru jsme nastoupili v Cholticích (viz foto), kde jsme dali gól v začátku utkání, převzali jsme aktivitu a celý zápas dominovali. Další gól ale již nepadl, zvítězili jsme nejtěsnějším výsledkem 0:1.

 

Druhý ligový zápas jsme odehráli v Teplicích, od začátku jsme byli lepším týmem a jednoznačně jsme vyhráli 0:12. Mrzí nás, že jsme nedokázali skóre ještě navýšit a vstřelit více branek ze šancí, které jsme si vytvořili.

 

Ve druhém utkání okresního přeboru jsme doma přivítali Újezd, a i když jsme prohrávali od 1. minuty, zápas jsme dokázali zdramatizovat. Hru se soupeřem jsme vyrovnali, byli jsme i lepším celkem, nicméně opětovné neproměňování šancí nás stálo vítězství a prohra 4:5 nás mrzela.

 

Ke třetímu zápasu okresního přeboru jsme se vydali do Přelovic, začátek se nám opět nevydařil a prohrávali jsme 2:0, do poločasu jsme ale srovnali na 2:2. Další šance jsme však nevyužili, soupeř nás potrestal a vyhrál 4:2. Nicméně dívky podaly výborný herní výkon. Doufám, že se naše hra bude stále stupňovat a dokážeme potrápit každého soupeře.


(Autor: Monika Hůlková | Datum: 16.09.2021 | Zdroj fotky: FK Pardubice )



ČPP Servis Město pardubice Kave bau Pardubický kraj Palent Zenpro Caha AUTO IN

Aigos - reklama

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více