Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

Reprezentace | 01.09.2021

Držte palce reprezentantům, jsou mezi nimi i Pardubáci

Tento týden je reprezentační přestávka a někteří hráči pardubického kádru odjeli bojovat do barev národního týmu. Některá utkání jsou přípravná, ale například repre U21, kde máme početné zastoupení, čeká úvod kvalifikace o postup na mistrovství Evropy.


Reprezentace U17

Česká reprezentace do 17 let má na začátku září na programu mezinárodní turnaj Syrenka Cup 2021, který se hraje v Polsku. Český výběr vedený trenérem Jiří Skála má ve skupině B Portugalsko, Anglii a Rumunsko. Čest pardubického klubu bude na akci hájit šestnáctiletý záložník Jan Novák, který je stálým členem kádru našeho ligového týmu U17.

 

Reprezentace U18

V reprezentačním U18 výběru, který vede trenér Petr Havlíček, je pardubický dorostenec Ondřej Sedláček a nutno dodat že ještě další dva hráči se dostali mezi náhradníky, Štěpán Machů a Jakub Brychnáč ale na akci necestují. Tým se zúčastní Memoriálu Václava Ježka 2021, který hostí Jihočeský kraj. Sedláček a jeho tým U18 se představí již ve středu v utkání s Rakouskem, v pátek se Slovenskem a v neděli poměří síly s Německem.

 

Reprezentace U20

V Jablonci nad Nisou sehraje přípravné utkání reprezentace U20, svěřenci trenéra Žiláka změří síly s výběrem Německa. V jeho nominaci figuruje brankář Jakub Markovič mezi náhradníky jsou Jan Halász, Samuel Šimek a Petr Kurka. A asi se sluší zmínit i Lukáše Horníčka, který je v týmu také náhradníkem.

 

Reprezentace U21

Nově se tvořící výběr reprezentace do 21 let čeká kvalifikace o postup na mistrovství Evropy. Trenér Jan Suchopárek se podíval i do pardubické kabiny a Tomáš Solil, Lukáš Červ a Michal Beran (na titulním snímku) jsou mu v těchto dnech k dispozici. První utkání čeká tým ve čtvrtek 2. září proti Slovinsku, duel můžete od 18:00 hod. sledovat na programu ČT Sport. Druhé kvalifikační utkání čeká na mladíky v pondělí 6.9.2021 proti Albánii, obě zmíněná vystoupení čekají na týmy na českobudějovickém stadionu.

 

Všem našim zástupcům v reprezentačních týmech držíme palce!


(Autor: FK Pardubice | Datum: 01.09.2021 | Zdroj fotky: Radek Klier )



Auto Hybeš - Škoda Auto Hybeš - KIA AUTO IN ČPP Servis Město pardubice Kave bau Pardubický kraj

ČPP Servis

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více