Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

Krajský přebor | 24.10.2012

Překvapivá prohra Celticu v Přelouči

V posledním podzimním kole zajížděl pardubický Celtic na hřiště posledního celku tabulky do Přelouče. Derby dvou nováčků však nepřineslo žádný extra fotbal, byl to spíše boj a právě bojovnost domácích a chyby hostí rozhodly o překvapivé výhře přeloučských v poměru 3:1.


Hned v první minutě se do míče opřel ještě v úvodu podzimu pardubický dorostenec Paukovič, který nyní již v dresu Přelouče orazítkoval tyč pardubické branky. V 7. minutě na druhé straně vysunul T. Kakrda Rydvala, ale jeho dělovku Poříz vyrazil na roh. Ve 22. minutě po průniku a centru Rydvala střílel dvakrát za sebou T. Kakrda, ale jak jeho první střela, tak dorážka byly zblokovány a byl z toho pouze roh. Za tři minuty zahrávali domácí trestný kop a Kochův pokus Zahradník vytáhl na roh. Více příležitostí ale v první půli již k vidění nebylo a tak se nelze divit, že se šlo do kabin za bezbrankového stavu.

Ve 49. minutě se v dobré pozici objevil Klátil, ale branku přestřelil a přišel první trest. V 61. minutě zahrávali domácí rohový kop, k míči se dostal volný Semelka a s pomocí teče Klátila otevřel skóre - 1:0. Za deset minut se po levé straně dostali do další šance domácí a po odražené střele od tyče se pohodlně do odkryté branky prosadil střídající Cichra - 2:0. Hřebíčkem do pardubické rakve byl střílený centr Mandutze skoro z poloviny hřiště směrem na branku hostů, který v 76. minutě Zahradníkovi vypadl z rukavic do branky - 3:0! V 82. minutě zahrával trestný kop kusek za vápnem Konvalina, Poříz dobře mířenou střelu vyrazil jen do strany a Vágner dorážkou na zadní tyč snížil - 3:1. Na více se ale hosté v závěru vzhledem k taktické hře soupeře již nezmohli a překvapivě tak nechali všechny body na půdě posledního celku tabulky...

Fakta - branky: 61. vlastní (Klátil), 71. Cichra, 76. Mandutz - 82. Vágner. ŽK: 3:1. Rozhodčí: Lukášek z Kameniček (Vaško, Halda).Delegát: Valenta z Pardubic. Diváků: 70.

Sestavy - PŘELOUČ: Poříz - Mandutz, Hladík, Ulrych, Rokyta (58. Novák) - Pištora, R. Novotný (74. Machačný), Paukovič, Mareček - Koch (67. Cichra), Semelka (88. Vančura).

FK PCE C: Zahradník - Konvalina, Křivka, Táborský, Hanč (46. Vanžura, 55. Buriánek) - O. Novotný (76. Čihař), Ryba (66. Vágner), Sůra, T. Kakrda - Rydval, Klátil.

 

Sestava:

Zahradník 
Hanč (55. Buriánek) (46. Vanžura) , Táborský , Křivka , Konvalina 
Kakrda , Novotný (76. Čihař) , Sůra , Ryba (66. Vágner) 
Rydval , Klátil 

Střelci:
Vágner (1)


(Autor: | Datum: 24.10.2012 | Zdroj fotky: )



Auto Hybeš - KIA AUTO IN ČPP Servis Město pardubice Kave bau Pardubický kraj Palent Zenpro

Top Centrum prodejna

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více