Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

F:L | 13.04.2021

V úterý proti Slovácku. Zopakujeme bodový zisk?

Na podzim dokázal pardubický tým vyhrát na trávníku Slovácka 1:0 gólem Surzyna v nastaveném čase. Podaří se něco podobného i v úterní televizní dohrávce? Výkop je ve 14:30 hod.!


Slovácku se daří i v roce 2021. Bodovalo v jedenácti z dvanácti zápasů, podlehlo jen vedoucí Slavii. Naposledy doma svěřenci kouče Svědíka zdolali Liberec 1:0. Pardubičtí naopak v pátečním utkání podlehli Bohemians 0:2.

 

„Musíme se z toho oklepat, bude to zase jiné utkání. Narazíme samozřejmě na velmi silného soupeře, který hraje o poháry. Budeme se snažit, abychom to napravili,“ poznamenal hned pardubický trenér Jaroslav Novotný.

 

Co napravovat má pohledem na podzimní vzájemný zápas i Slovácko. Pardubičtí na jeho stadionu vyhráli 1:0 gólem v nastavení. V té době působil záložník Dominik Kostka ještě v táboru soupeře. Nastupoval za B-tým Slovácka, v zimě se potom stal hráčem Pardubic.

„Na zápas se těším. Můžu ukázat, že jsem si tam třeba nějakou šanci mohl zasloužit. Doufám, že se utkání povede celému týmu, soupeře potrápíme a nejlépe porazíme,“ řekl Kostka.

 

Proti Pardubicím se postaví mužstvo, které má třetí nejvyšší počet vstřelených branek. „Předvádějí kompaktní hru, jako tým spolupracují. Mají systém, který dlouho trénují. A jsou tam hráči, kteří ho dobře plní,“ doplnil záložník Kostka.

 

Podle jeho slov už prohru s Klokany hodili Východočeši za hlavu. „Prohráli jsme, nedařilo se, ale všichni chceme pracovat. Nezatěžujeme se tím, co bylo. Soustředíme se na Slovácko,“ dodal.

 

Pardubice stále počítají absence, na marodce je i Surzyn, po vyloučení v minulém utkání nemůže hrát Prosek a kvůli dohodě klubů Tischler. Po vypršení trestu se do hry naopak vrací Cadu.


(Autor: Tomáš Rais, Pardubický deník | Datum: 13.04.2021 | Zdroj fotky: Radek Klier )



AUTO IN Auto Hybeš - Škoda Auto Hybeš - KIA AUTO IN ČPP Servis Město pardubice Kave bau

Certus

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více