Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

WU-13 | 12.10.2020

Mladší žákyně vítězně v Rovni


6. kolo HOTEL TRIM okresního přeboru mladších žáků U13 sk. Holicko

Tělocvičná jednota Sokol Roveň - FK PARDUBICE 1:9 (0:4)

Hráno  8. 10. 2020 v Rovni

 

góly: 45´ Šimon - 10´ Rouhová, 14´ 35´ Dytrtová, 26´ T. Kožíšková, 28´ K. Valentová, 31´ T. Truhlářová, 32´ R. Fialová, 55´ Čiháková, 59´ Kolářová

 

K poslednímu zápasu okresního přeboru před snad jen 14denní pauzou jsme vyjeli za soupeřem do Rovně a zápas se nám nejen gólově, ale především herně povedl.

Hned ze začátku utkání se trefila Rouhová, po nahrávce od Čihákové. Druhý gól vstřelila Dytrtová po krásné akci od rohu hřiště, kdy Fialová nahrála míč pod sebe na Terku Truhlářovou, ta nahrála před bránu Dytrtové, která udělala kličku, vystřelila a mohla jít slavit. Další gól jsme dali z rohu, kopala ho Čiháková, brankář sice míč vyrazil, ale jen k číhající Kožíškové, která akrobaticky zakončila s nohou nad hlavou. Do přestávky se nám podařilo skórovat ještě jednou, Kadlecová nacentrovala míč před bránu, Kožíšková vystřelila pouze do brankáře, ale odražený míč se dostal k Valentové, která se už nemýlila.

Hned na začátku druhého poločasu přidala další gól Terka Truhlářová, která vystřelila dělovku ze střední vzdálenosti na zadní tyč a mohla se tak radovat ze svého prvního gólu v MŽ. 6. gól rozjela Sisková, když zatáhla míč a našla pod sebou Fialovou, která s přehledem zakončila. O další gól, a svůj druhý v zápase, se postarala Dytrtová, která trefila odražený míč po rohu od Siskové. Gól na 1:6 jsme dostali kvůli špatně přebraným hráčům, kdy protihráč byl úplně volný, běžel sám a udělal kličku golmance. Na tento gól jsme ale zase odpověděli my, když Kadlecová se skvěle vrátila, vybojovala míč, nahrála ho Čihákové, která běžela středem hřiště a z dálky vypálila ránu k tyči. Poslední gól z rohu od Sísy na 1:9 vstřelil náš profík na tuto standardní situaci a to kdo jiný než Kolářová.

S výkonem, který včera holky předvedly, jsme rozhodně spokojeni a chtěli bychom holky za něj pochválit. Bylo vidět, že hrají s chutí, bojovaly a předváděly pohledné akce, navíc se trefilo hned 8 různých hráček, což je super!!!


(Autor: Jan Siska | Datum: 12.10.2020 | Zdroj fotky: )



Pardubický kraj Palent Zenpro Caha AUTO IN Auto Hybeš - Škoda Auto Hybeš - KIA AUTO IN

Top Centrum prodejna

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více