Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

WU-13 | 06.10.2020

Z Trutnova mladší žákyně s těsnou výhrou

Po jednogólovém vítězství žákyně pokračují v lize s plným bodovým ziskem


6. kolo 1. ligy mladších žákyň
MFK Trutnov - FK PARDUBICE 3:4 (0:1)

Hráno 3. 10. 2020 na hřišti v Horním Starém Městě


Góly: 55´ 61´ 70´ Ryšavá - 19´ P. Nechvílová, 38´ T. Kožíšková, 48´ Nevosádová, 59´ Dytrtová

Hodnocení zápasu: Hned z prvních minut zápasu jsme tušili, že nás v Trutnově nečeká nic lehkého. Na první branku utkání se čekalo celkem dlouho, až do 19. minuty, ale naštěstí jsme to byly my, kdo se ujal vedení, což bylo důležité. Kozáková zatáhla míč po lajně a nacentrovala ho před bránu, kde správně stála Nechvílová a ze vzduchu trefila míč do brány. Poté se hrál fotbal nahoru a dolů s plno souboji a šancemi na obou stranách, ale gól do poločasu už nepadl. Velkou zásluhu na tom, že jsme drželi nulu vzadu měla golmanka Čiháková, která opět chytila tutovky.
Chvíli po poločasu jsme se mohli radovat podruhé, jelikož Kubisková zatáhla míč po lajně, vymotala tam hráčku a nacetrovala před bránu, kde míč zpracovala Kovaříková a posunula ho na úplně volnou Kožíškovou, která se LEVAČKOU nemýlila. Další gól přidala Nevosádová, Kozáková házela aut na Nechvílovou, které podjel míč pod nohou a dostal se tak až k nabíhající Nevosádové, která uklidila míč také LEVAČKOU po zemi k tyči. Zanedlouho jsme dostali gól na 1:3 po zbrklé rozehrávce a špatnému převzetí míče, na který ale hned odpověděla kapitánka Dytrtová, ke které se odrazil míč po tyčce od Kozákové, udělala kličku a střelou na bližší tyč navýšila vedení na 1:4. I když se zdálo, že je rozhodnuto, tak soupeř ještě 2x v posledních 10minutách skóroval. Na 2:4 po stejné chybě jako u prvního obdrženého gólu a na 3:4 z poslední akce utkání, kdy jsme jejich hráčku od půlky hřiště nedokázali zastavit.
Holky bychom chtěli za tohle utkání určitě pochválit, pokud chceme splnit cíle, které jsme si s holkami stanovili, je velmi důležité tyto těžké zápasy zvládat. Ačkoliv to bylo pouze o gól, utkání jsme zdramatizovali svými chybami, na kterých musíme zapracovat v týdnu a poučit se z nich. Rodičům děkujeme za podporu.


(Autor: Jan Siska | Datum: 06.10.2020 | Zdroj fotky: )



Pardubický kraj Palent Zenpro Caha AUTO IN Auto Hybeš - Škoda Auto Hybeš - KIA AUTO IN

Top Centrum prodejna

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více